Vorige

Philips MASTERColour CDM-R111 Elite GX8.5

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage

Philips MASTERColour CDM-R111 Elite GX8.5

  • Wattage

Beschrijving Philips MASTERColour CDM-R111 Elite GX8.5

Bij Lampdirect koopt u de Philips CDM-R111 Elite tegen de voordeligste prijzen! Bij een afname van grotere hoeveelheden geniet u tevens van onze staffelkortingen! Vragen of een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op!

Karakteristieken Philips CDM-R111 Elite

De Philips CDM-R111 Elite zijn compacte gasontladingslampen met een keramische GX8.5 lampvoet die een sprankelend wit licht uitstralen. De Elite versie heeft een hogere lichtopbrengst (meer lumen) dan de standaard versie en hetzelfde energieverbruik. De levensduur van de Philips CDM-R111 Elite is veel langer dan bij conventionele lampen, namelijk 12.000 uur.

De kleurtemperatuur van het licht dat wordt uitgezonden door de Philips CDM-R111 Elite is warm wit (3000K). Bij deze lamp heeft u de keuze uit verschillende gradenbundels voor de verstrooiing van het licht, namelijk:

  • 10 graden
  • 24 graden
  • 40 graden

Toepassingsgebied Philips CDM-R111 Elite

Alle lampen van de CDM-R111 Elite serie zijn voorzien van een uitstekende kleurweergave van meer dan 90 Ra. Ze zijn daarom zeer geschikt om objecten te verlichten in bijvoorbeeld winkels of winkelcentra.. De Elite versie is voorzien van een UV-filter om verkleuring van uw producten / objecten te voorkomen.

De Philips CDM-R111 Elite lampen werken alleen in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat, de 930 35W versie kunt u ook in combinatie met een conventioneel voorschakelapparaat gebruiken.

Let op: Bij dit type verlichting kunt u niet van wattage veranderen zonder ook uw voorschakelapparaat te veranderen! Wij raden u aan hetzelfde wattage te gebruiken als uw huidige lamp.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen