Philips Master LED

Kies voor duurzame topprestaties of de beste prijs/kwaliteit verhouding!

Ga voor efficiëntie met Philips Master LED!

Als je kiest voor Philips Master, krijg je (uitzonderlijk) hoogwaardige en energiezuinige LED's met bekroonde innovatie en design. Bij de Master Value is deze kwaliteit ook nog eens scherp geprijsd! De Master serie omvat een breed scala aan LED TL buizen, LED lampen en LED spots voor kleine tot grote projecten. Met een Philips Master lichtoplossing ben je verzekerd van:

 • Innovatieve en hoogwaardige producten (Master).
 • Betrouwbare prestaties tegen de beste prijs (Master Value).
 • Snelle en eenvoudige installatie bij iedere toepassing.

Neem een stap voorwaarts...

Wil je Philips Master LED verlichting gebruiken in je volgende verlichtingsproject? Neem contact op met onze verlichtingsexpert Melissa, of laat ons je terugbellen of mailen.

Philips bij je volgende lichtproject?

Voordelen van Philips Master

Lange levensduur
Master LED is de marathonloper van de verlichtingswereld. De LED's schijnen maar liefst 40.000 tot 75.000 uur! Veel langer dan gloeilampen, halogeen en TL.  

Energie-efficiëntie
Master LED overtreft conventioneel, doordat het 60% (buizen) tot 80% (lampen en spots) energiezuiniger is. Bespaar op je kosten en verminder je impact op het milieu!

Hoge kwaliteit licht
Master LED lichtbronnen bieden een goede tot perfecte kleurweergave in diverse lichtkleuren. Zo creëer je met gemak het ideale licht voor elke toepassing.

Grote reeks producten
De Master serie biedt je diverse lichtbronnen om te voldoen aan je specifieke behoeften en toepassingen. Dit omvat LED lampen, LED TL buizen en LED spots.


Lichtbronnen met topprestaties!

Op zoek naar professionele verlichting van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs voor je bedrijf? Dan zijn de Philips Master en Master Value lichtbronnen de juiste keuze! Met keuze uit LED buizen, lampen en spots, biedt de Master LED serie perfecte oplossingen voor zowel basis- als accentverlichting.

Toepassingen

 • Kantoren
 • Winkels
 • Horeca
 • Industrie
 • Publieke ruimtes

Voordelen

 • Lange levensduur
 • Zorgeloze installatie
 • 1-op-1 vervanging
 • Perfecte CRI
 • Energie-efficiënt

Maak kennis met onze lichtbronnen!

Philips Master LEDtube Instantfit T8 HFPhilips Master LEDtube Instantfit T8 HF

Philips Master LEDtube Instantfit (HF)

Master Instantfit LEDtubes onderscheiden zich door het installatiegemak; ze zijn zonder wijzigingen in de bedrading en zonder vervanging van de driver te plaatsen in bestaande TL-armaturen met een elektronisch VSA. De buizen zijn geschikt voor veeleisende toepassingen, wat zicht uit in een hoge lichtopbrengst (tot 3700lm voor T8 LED en tot 3000lm voor T5 LED) en een lange levensduur (75.000 uur voor T8 LED en 60.000 uur voor T5 LED). De Philips Master Instantfit T8 LED heeft twee extra voordelen, namelijk: elektronische pinbeveiliging voor een veilige installatie en draaibare eindkappen voor een afstelbare lichtrichting tot 90°.


Philips Master LED GU10 ExpertColor 

Philips Master ExpertColor LED spots zijn een uitstekende lichtbron voor bijvoorbeeld musea, galerieën, winkels, restaurants of woningen. Deze spot heeft een smalle lichthoek van 25 of 36 graden wat perfect is voor accentverlichting. Met een CRI van meer dan 90Ra is de Master LED GU10 spot uitstekend geschikt voor het verlichten van kunst of producten. Wat nog meer? De LED is dimbaar, heeft een levensduur van 40.000 uur en wordt geleverd met 5 jaar lange garantie! 

Philips Master LED Spot GU10 ExpertColorPhilips Master LED Spot GU10 ExpertColor

Philips Master LED Ultra Efficient!

In ons assortiment vind je LED lichtbronnen met energielabel A of B: de Philips Master LED Ultra Efficient. Ze zijn herkenbaar aan de groene ring (LED TL en LED spots) of het groene fittinguiteinde (LED lampen). De Master Ultra Efficient biedt jou en je klanten innovatieve en hoogwaardige lichtbronnen die 3x langer meegaan als standaard LED verlichting. Bovendien bespaar je tot 60% extra als je switcht van LED naar Ultra Efficient LED! 

Philips Master Ultra EfficientPhilips Master Ultra Efficient