• Gratis verzending Vanaf €100 excl. btw €121 incl. btw
 • Bestel meer, betaal minder
 • Offerte & advies op maat

Philips LEDtube HF UO 16W 865 120cm (MASTER) | Dimbaar - Daglicht - Vervangt 36W

 20,33  16,72 excl. BTW incl. BTW
+  0,08 Recupel-bijdrage
Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Volumekorting
20 stuks  19,92  16,38 excl. BTW incl. BTW per stuk
2% Korting
10 stuks  20,12  16,55 excl. BTW incl. BTW per stuk
1% Korting
1 stuk  20,33  16,72 excl. BTW incl. BTW per stuk
Grotere hoeveelheid nodig?
Please wait, adding to cart...

Specificaties Philips LEDtube HF UO 16W 865 120cm (MASTER) | Dimbaar - Daglicht - Vervangt 36W

Beschrijving Philips LEDtube HF UO 16W 865 120cm (MASTER) | Dimbaar - Daglicht - Vervangt 36W

Goed om te weten:
 • Ultra output
 • Elektronisch voorschakelapparaat
 • Roteerbaar
 • 5x langere levensduur
 • Geen onderhoud
 • Investering terugverdiend binnen garantieperiode
 • Polycarbonaat behuizing
 • Energielabel A++
 • Daglicht

 • Ultra output

  De ultra output (UO) van deze lamp betekent dat hij de hoogste lichtopbrengst heeft binnen de Philips buizen. Dit maakt hem geschikt voor industrie en magazijnen, omdat hij zelfs bij gebruik boven 4 meter genoeg licht geeft. En dat met een verbruik van 16W waar een TL buis 36W verbruikt.

  Elektronisch voorschakelapparaat

  Deze LED buis is geschikt voor armaturen met een elektronisch voorschakelapparaat (HF). Er zit geen starter bij en die heb je voor deze armaturen ook niet nodig. Bij Philips zijn LED buizen voor een elektronisch VSA te herkennen aan de twee ringen op het uiteinde van de buis.

  Roteerbaar

  Deze buis is roteerbaar. Handig! Een LED tube straalt namelijk niet, zoals reguliere TL buizen, alle richtingen op. LED tubes stralen geen licht naar het plafond uit, waar je dus ook geen energiekosten voor betaalt. Je kunt hem roteren wanneer je licht nodig hebt in een bepaalde richting. Ook bij het installeren van de buis is dit handig, omdat je hem niet in de verkeerde richting kunt installeren.

  5x langere levensduur

  Een reguliere TL buis gaat ongeveer 10.000 uur mee. Deze LED tube gaat wel 50.000 uur mee, vijf keer zo lang dus. In de praktijk is dit bijna 20 jaar.

  Geen onderhoud

  Omdat deze lampen 5x langer mee gaan, heb je ook een stuk minder onderhoudskosten. Ze hoeven namelijk minder vaak vervangen te worden door een monteur.

  Investering terugverdiend binnen garantieperiode

  Nieuwe verlichting kan een flinke investering zijn. Door de energie efficiëntie van LED verdien je deze investering makkelijk terug, vaak al binnen vijf jaar. Omdat we op deze lamp 5 jaar All-in garantie kunnen geven, verdien je de investering dus sowieso terug.

  Polycarbonaat behuizing

  De behuizing van deze lampen zijn gemaakt van polycarbonaat. Dit is een praktisch onbreekbaar plastic. Deze buis van 120 cm lang kan dus tegen een stootje.

  Energielabel A++

  Alle lampen zijn voorzien van een energielabel. Hoe eerder in het alfabet, hoe zuiniger de lamp. Het slechts is energielabel G. Deze lamp heeft energielabel A++ en is daarmee de meest zuinige op de markt. Zeer geschikt wanneer je wilt vergroenen en wilt bezuinigen op je energierekening.

  Daglicht

  De kleurtemperatuur van deze buis is gelijk aan die van daglicht, wat we 6500 kelvin noemen. Deze kleur kan het best gebruikt worden in laboratoria of ziekenhuizen. Thuis zou je deze kleur in de garage kunnen gebruiken tijdens het klussen.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als slecht op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
1 of the 1 reviews have been collected by Trustpilot
Met deze LED tube vervang je probleemloos de oude TL die met de nieuwset HF balasten werkt (balast zonder klikkende starter). Geeft nog iets meer licht dan een gewone TL lamp en je verliest niets naar omhoog omdat deze LED enkel naar beneden verlicht. Je kan de lamp voor HF (elektronische) balasten herkennen door de dubbele streep en in de tekst door de afkorting HF. Verder duidt de gebogen pijl aan dat de lamp 90° kan verdraaid worden wat handig is als je het licht in een bepaalde richting wenst te laten schijnen zoals in lamphouders voor INDIRECTE verlichting of voor armaturen waarbij de pinhouders onder een hoek staan. Dit laatste komt tamelijk veel voor wat vroeger bij de ronde lampen geen probleem was doordat een TL rondom verlicht. Bij LED heeft Philips dus dit als ZEER GOEDE oplossing.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 45 92