• Gratis verzending Vanaf €100 excl. btw €121 incl. btw
  • Bestel meer, betaal minder
  • Offerte & advies op maat

Philips LEDtube HF HO 20W 840 150cm (MASTER) | Koel Wit - Vervangt 58W

 22,42  18,45 excl. BTW incl. BTW
+  0,08 Recupel-bijdrage
Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Volumekorting
20 stuks  21,97  18,08 excl. BTW incl. BTW per stuk
2% Korting
10 stuks  22,19  18,26 excl. BTW incl. BTW per stuk
1% Korting
1 stuk  22,42  18,45 excl. BTW incl. BTW per stuk
Grotere hoeveelheid nodig?
Please wait, adding to cart...

Specificaties Philips LEDtube HF HO 20W 840 150cm (MASTER) | Koel Wit - Vervangt 58W

Beschrijving Philips LEDtube HF HO 20W 840 150cm (MASTER) | Koel Wit - Vervangt 58W

Goed om te weten:

  • High Output
  • Geschikt voor elektronisch voorschakelapparaat
  • Zuinige vervanger
  • Koel, wit licht
  • Gradenbundel van 150º
  • Investering terugverdienen binnen de garantieperiode

High Output

Deze Philips buis heeft High Output (HO). De lichtopbrengst is gelijk aan die van een TL-buis, maar deze buis is het meest energie-efficiënt.Gemideld is de lumen to watt verhouding, die aan geeft hoe veel lumen er uitgestoten worden per verbruikte watt, 50% hoger bij High Output lampen, in vergelijking tot reguliere TL buizen.

Geschikt voor elektronisch voorschakelapparaat

Deze buis van 150 centimeter heeft een T8 fitting, dezelfde fitting als een reguliere TL buis. Het is een buis voor een armatuur met elektronisch voorschakelapparaat. Dit betekent dat je er geen starter voor nodig hebt.

Zuinige vervanger

Deze tube heeft een verbruik van 20W, waarmee het een TL buis van 58W vervangt. Je bespaart dus ruim 50% op je energierekening met deze tube. Hoe energiezuinig een product is, wordt ook aangegeven door energielabels. Deze lopen van label A++ tot label G. Dit product heeft label A+, wat een van de meest energiezuinige label is. Het geeft aan dat dit product geschikt is om je woning of bedrijf mee te vergoenen.

Koel wit licht

Deze buis straalt een koel, wit licht uit van 4000 kelvin. Deze kleurtemperatuur is geschikt voor op kantoren, omdat het werknemers geconcentreerd houdt. Uit onderzoek blijkt dat werknemers die in dit licht werken, een betere focus kunnen houden op hun werk gedurende de hele dag, dan wanneer ze in een warmere kleurtemperatuur werken.

Plug-and-play

Deze buis vervangt een TL buis 1-op-1. Je hoeft enkel de oude buis eruit te halen en de nieuwe te plaatsen. Je hebt geen andere producten of handigheidjes nodig. Deze buis is plug-and-play!

Gradenbundel van 150º

Deze tube heeft een gradenbundel van 150º. Dit wijkt af van een standaard TL buis, die hebben een gradenbundel 360º. Deze tube heeft dus een kleinere bundel, maar schijnt daardoor alleen licht in de richting die jij nodig hebt. Je hebt geen energieverbruik voor licht richting het plafond. Extra zuinig dus!

Investering terugverdienen binnen de garantieperiode

Omdat deze LED buis zo energiezuinig is, bespaar je een hoop energiekosten. Daardoor kan je het aankoopbedrag van de buis, je investering, gemakkelijk terug verdienen. Afhankelijk van het aantal uren dat de lamp brandt op een dag, is de vaak al binnen twee jaar. Op deze lamp geven wij je 5 jaar Lampdirect All-in garantie, waardoor je verzekerd bent van het terugverdienen van je investering. De tube heeft een levensduur van 50.000 uur.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als erg goed op basis van 4 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
4 of the 4 reviews have been collected by Trustpilot
wordt geleverd zonder led starter, dus mijn verkeerde keuze om de bestaande armaturen te gebruiken !
Zomaar in bestaande armatuur te plaatsen zonder enige aanpassing. Super.
Checkmark Lees meer reviews (4)

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 45 92