• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
 • Tot 7 jaar all-in garantie
 • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
 • Bestel meer, betaal minder

Philips LEDtube 5T HF HE 20W 865 150cm (MASTER) | Daglicht - Vervangt 35W

 30,59  25,20 excl. BTW incl. BTW
+  0,08 Recupel-bijdrage
Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Volumekorting
Meer dan 20 Extra korting
20 stuks  29,97  24,69 excl. BTW incl. BTW per stuk
2% Korting
10 stuks  30,27  24,94 excl. BTW incl. BTW per stuk
1% Korting
Please wait, adding to cart...

Specificaties Philips LEDtube 5T HF HE 20W 865 150cm (MASTER) | Daglicht - Vervangt 35W

Wij hebben dit product niet standaard op voorraad. Daarom zullen wij dit product voor jou bestellen nadat je de order hebt bevestigd. Derhalve geldt op dit product geen recht van retour.

Beschrijving Philips LEDtube 5T HF HE 20W 865 150cm (MASTER) | Daglicht - Vervangt 35W

Goed om te weten:

 • Duurzame LED TL buis
 • De voordelen van LED
 • 6500 Kelvin - daglicht
 • Zeer veel licht
 • 50.000 branduren
 • Geen starter nodig
 • Ruime stralingshoek
 • Grote hoeveelheid nodig?

Duurzame LED TL buis

Een LED TL buis in T5 formaat die garant staat voor een hoge energiebesparing en minimale kosten wat betreft onderhoud en vervanging. Dat kan absoluut worden gezegd van deze Philips LEDtube. Het is de duurzame en energiezuinige vervanger van conventionele TL verlichting van 150cm lang en hetzelfde (T5) formaat. Qua afmeting en fitting verandert er met de aankoop van deze T5 LED buis van Philips dus niets, ten opzichte van je huidige/oude TL verlichting. 

De voordelen van LED

Van plan om over te stappen op LED verlichting? Dan maak je in meerdere opzichten een uitstekende keuze. Niet alleen ga je meer dan de helft minder aan energiekosten besparen met deze LED TL lamp. Ook zitten er geen schadelijke stoffen in LED verlichting en dat is onder andere goed voor het milieu. Daarnaast is het algemeen bekend dat LED TL verlichting een veel langere levensduur heeft dan een conventionele TL buis. 

50.000 branduren

De TL buis van Philips is al jarenlang algemeen bekend. Maar met deze Philips LEDtube overtref je in allerlei opzichten de prestaties van gewone TL verlichting. Zo ook als het gaat om de levensduur. Een gewone TL buis gaat gemiddeld 20.000 uur mee. Dat lijkt zeer behoorlijk, maar de 50.000 branduren van deze LED lamp overtreffen dat aantal ruimschoots. Zo heb je bij een gemiddeld verbruik (60 uur per week) ruim 16 jaar plezier van deze T5 LEDtube!

6500 Kelvin - daglicht

Bij deze LEDtube serie van Philips kun je kiezen uit drie verschillende soorten kleurtemperatuur. Dit wordt weergegeven in Kelvin (K). Je kunt gaan voor warm wit licht (3000K), koel wit licht (4000K) of daglicht (6500K). Voor welke lichtkleur je het best kunt gaan ligt vooral aan de ruimte waar je de LED verlichting wil plaatsen en het doel van het licht. Deze LEDtube heeft een lichtkleur die overeenkomt met (natuurlijk) daglicht. Verlichting van 6500K komt vooral in speficieke situaties / ruimtes goed tot zijn recht. Daarbij spelen details en goed zicht bij de werkzaamheden een grote rol, zoals in een operatiekamer, behandelkamer, gezondheidspraktijk, drukkerij, laboratorium of een magazijn waar veel producten op kleur gesorteerd liggen. 

Zeer veel licht

De hoeveelheid licht die LED verlichting uitstraalt wordt weergegeven via het aantal Lumen. In dat opzicht kunnen we zeggen dat deze Philips LED TL buis een ontzettend hoge lichtopbrengst heeft, van liefst 3000 lumen. Wanneer deze LED verlichting brandt, zul je merken dat het licht iets feller is dan je wellicht gewend bent. Dankzij de hoge lichtkwaliteit ben je een lange periode verzekerd van een zeer goed werkend product, dat vanzelfsprekend over alle vereiste certificaten beschikt wat betreft LED verlichting.

Geen starter nodig

Het installeren van deze T5 TL buis moeilijk? Welnee! Het is juist binnen enkele seconden gepiept. Je kunt deze HF LED buis namelijk rechtstreeks aansluiten op de netstroom (230V), zonder dat daarbij een LED starter nodig is. Je hoeft alleen maar je oude TL verlichting uit het armatuur te halen en je klikt jouw nieuwe T5 TL LED buis erin. Makkelijker kan haast niet! Ben je op zoek naar een ander formaat LED TL verlichting, bijvoorbeeld in T8 formaat of een ronde T9 buis? Klik hier om alle opties te bekijken.  

Ruime stralingshoek

Aan de manier waarop deze LED tube het licht in een ruimte verspreid is bij Philips veel aandacht besteed. En met succes, want dankzij de bundelhoek van 200° zul je een zeer brede spreiding van het licht ervaren, dat zeer effectief naar beneden en de zijkanten schijnt. Zo gaat er geen onnodig vermogen verloren. Ook flikkert het licht niet, dus hoofdpijn of last van je ogen zul je absoluut niet krijgen! 

Grote hoeveelheid nodig?

Wil je grotere aantallen van deze LED TL verlichting bestellen? Dan kun je heel snel en eenvoudig op deze pagina een offerte aanvragen. Onze lichtexperts nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. Lichtadvies nodig of andere vragen over dit product? Ook daarvoor kun je vanzelfsprekend altijd bij ons terecht! 

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 45 92