Philips Ledinaire 

Hoge kwaliteit LED lichtoplossingen voor een betaalbare prijs!

man holds Philips Ledinaire LED fixtureman holds Philips Ledinaire LED fixture

Ga voor duurzaam met Philips Ledinaire!

De productserie Philips Ledinaire staat garant voor efficiënte en kosteneffectieve LED armaturen, die ondanks het standaard design geen afbreuk doen aan het hoge kwaliteitsniveau van Philips. Ledinaire LED's zijn ideaal voor jou en je klanten. Het maakt niet uit of je een verlichtingsproject hebt in een kantoor, winkel of ander type pand, met deze producten zit je altijd goed:

  • De beste instapmodellen met all-in varianten.
  • Eenvoudige installatie.
  • Verhoogde veiligheid, gezondheid en productiviteit. 

Op zoek naar passende Philips Ledinaire LED verlichting voor je volgende lichtproject? Neem contact op met onze lichtexpert Melissa of laat je terugbellen of -mailen middels het formulier.

Philips bij je volgende lichtproject?

Voordelen van Philips Ledinaire   

Philips Ledinaire Multi ColorTempPhilips Ledinaire Multi ColorTemp
Philips Ledinaire MultilumenPhilips Ledinaire Multilumen
Philips Ledinaire easy switchPhilips Ledinaire easy switch
Philips Ledinaire All-inPhilips Ledinaire All-in

Zorg voor efficiëntie op maat!

Ook met een kleiner budget kun je de hoge kwaliteit van LED ervaren. Philips Ledinaire armaturen plaats je eenvoudig én stel je naar wens in. Daarbij geniet je van hoge energiebesparingen, lage onderhoudskosten en betrouwbare oplossingen (voor dagelijkse eisen). Philips Ledinaire biedt:

  • Altijd het juiste licht - Kies de juiste lichtkleur bij aankoop of kies ter plekke de juiste lichtinstelling (multi-lumen).
  • Eenvoudige installatie - De handige (insteek)connectoren maken installatie snel en eenvoudig; inbouw-, opbouw- of hangmontage.
  • De hoogste kwaliteitsnormen - Vertrouw op de beproefde Philips-kwaliteit en geniet van een hoge levensduur: gemiddeld lumenbehoud van 70% (L70).
  • Volledige flexibiliteit met All-in - Je selecteert bij installatie eenvoudig de lichtkleur en lichtopbrengst met behulp van een schakelaar.
Philips Ledinaire good-better-bestPhilips Ledinaire good-better-best

Maak kennis met onze producten!

Philips Ledinaire waterproof battensPhilips Ledinaire waterproof battens

Philips Ledinaire WT060C / WT065C

We hebben twee typen waterdichte LED montagebalken in ons assortiment: WT060C en WT065C. Het instapmodel Philips Ledinaire WT060C heeft een behuizing van een onderhoudsvrije kunststof buis, die ideaal is voor gebruik in koelruimtes en industriële hallen (plafondhoogte tot 4 meter). De WT065C biedt je twee lumenwaarden (all-in technologie), die je flexibiliteit geven qua lichtopbrengst keuze tijdens de installatie. Het armatuur is bijzonder slank en wordt geleverd met een verwijderbare polycarbonaat diffuser en roestvrijstalen kappen.


Philips Ledinaire RC065B

Ledinaire RC065B LED panelen van Philips hebben niet alleen een betaalbare prijs, maar bieden ook de vertrouwde Philips kwaliteit. Dit uit zich in het aangename diffuse licht, waarbij je keuze hebt uit twee verblindingsgraden (UGR<22 & UGR<19) en uit diverse lichtkleuren (3000K, 4000K, 6500K of CCT). De efficiënte panelen hebben daarbij een lange levensduur van 50.000 uur, wat zich vertaalt in 16 jaar onderhoudsvrij verlichten bij een verlichtingsduur van 60 uur per week.

Philips Ledinaire PanelsPhilips Ledinaire Panels


Altijd voorbereid met Philips Ledinaire all-in!

Deze armaturen geven jou de mogelijkheid om je voorraad op een slimme manier in te slaan. Je kiest namelijk voor armaturen die meerdere lichtkleuren en/of lumen waarden in één bieden. Philips Ledinaire all-in zorgt voor tot 6 verlichtingsoplossingen in 1 product, en dat met de hoge kwaliteit die je gewend bent!

Philips Ledinaire All-inPhilips Ledinaire All-in