Philips LEDcandle E14 Kaarslamp DimTone (MASTER) | Dimbaar

1 producten

Beschrijving Philips LEDcandle E14 Kaarslamp DimTone (MASTER) | Dimbaar

De Philips LEDcandle DimTone E14 zijn de perfecte vervanger voor uw conventionele gloeilampen met dunne E14 fitting door de LED technologie. De overstap op LED biedt u vele voordelen!

De voordelen van deze Philips E14 LED lampen:

Door het lage energieverbruik en de lange levensduur bespaart u tot 90% op energie- en onderhoudskosten. Traditionele gloeilampen gaan in vergelijking slechts 1000 uur mee. Het installeren is erg eenvoudig: schroef de oude E14 lamp uit het armatuur als deze afgekoeld is en schroef vervolgens de Philips LED lamp in het armatuur. Dit product kenmerkt zich door de hoge Philips kwaliteit en een scherpe prijs. U kunt deze LED lamp zorgeloos gebruiken door de Lampdirect garantie. Als u het product wilt dimmen, dient u gebruik te maken van een LED-dimmer. Anders loopt u het risico dat de lampen defect raken. Deze lamp maakt gebruik van DimTone technologie. Dit zorgt ervoor dat de lichtkleur warmer wordt naar mate het product verder gedimd wordt. Dit zorgt voor extra sfeer, welke u gewend bent van traditionele gloeilampen!

Heeft u LED keuzehulp of informatie nodig over uw besparingspotentieel? Neem dan nu contact op met onze lichtexperts voor gratis advies.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 21 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...