• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
 • Tot 5 jaar all-in garantie
 • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
 • Duurzame LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Philips LED Railsysteem CoreLine LL217X 840 1130 HE LED120S | Koel Wit - Dali Dimbaar

 211,98  175,18 excl. BTW incl. BTW
+  0,01 Recupel-bijdrage
Alleen beschikbaar op aanvraag
Alternatief Wil je niet wachten? Bekijk alternatief
Volumekorting
Meer dan 6 Extra korting
3 stuks  207,73  171,67 excl. BTW incl. BTW per stuk
2% Korting
2 stuks  209,85  173,42 excl. BTW incl. BTW per stuk
1% Korting

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Philips LED Railsysteem CoreLine LL217X 840 1130 HE LED120S | Koel Wit - Dali Dimbaar

Beschrijving Philips LED Railsysteem CoreLine LL217X 840 1130 HE LED120S | Koel Wit - Dali Dimbaar

Handig om te weten:

 • Zuinig en innovatief
 • Creëer een lange lichtlijn
 • Past in bestaande armaturen
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Zeer hoge powerfactor
 • Breed toepasbaar
 • 4000 Kelvin - koel wit licht
 • DALI dimbaar

Zuinig en innovatief 

Dit Philips CoreLine LL217X LED Railsysteem staat vanwege de 50.000 branduren garant voor een levensduur van ruim 16 jaar. Daarmee kwalificeert dit LED armatuur van Philips een goede investering is. Je bent voor een lange periode verzekerd van topkwaliteit LED verlichting. Ook heb je de aanschafprijs vanwege het lagere energieverbruik al snel weer terugverdiend. Je gaat dus ook gegarandeerd besparen op je energiekosten, ten opzichte van conventionele verlichting. 

Creëer een lange lichtlijn

Wat dit Philips CoreLine railsysteem zo efficiënt maakt is niet alleen het installatiegemak. Ook heb je de mogelijkheid om een langere lichtlijn te creëren. Dankzij de 7-polige aansluitunit kun je heel simpel en snel meerdere armaturen achter elkaar aansluiten. Per armatuur bedraagt de installatietijd minder dan een minuut! Ben je benieuwd naar ons volledige assortiment aan LED lichtlijnen? Klik dan hier.

Past in bestaande armaturen

Een ander voordeel van dit wit gekleurde Philips inbouwarmatuur is dat deze ook te plaatsen is in bestaande armaturen/railsystemen. Wil je jouw huidige verlichting vervangen? Dan hoef je deze alleen maar te verwijderen uit het armatuur en vervolgens installeer je op precies dezelfde wijze dit Philips CoreLine LED armatuur. Ook hoef je geen losse driver te kopen, want deze is al ingebouwd! 

Onderhoudsvriendelijk

Kosten wat betreft onderhoud en vervanging komen te vervallen wanneer je dit Philips product aanschaft. De behuizing is van staal, de lichtkap heeft een matte afwerking en de optische afdekking van het licht is van polycarbonaat. Dat zorgt ervoor dat de LED onderdelen het licht zeer effectief en via een mooie brede stralingshoek van 120 graden over de ruimte verdelen. Zo weet je qua materiaal dus ook zeker dat je kiest voor een betrouwbaar en duurzaam LED armatuur. 

Zeer hoge powerfactor

Een powerfactor zegt iets over de mate waarin het vermogen tijdens de levensduur van een LED product behouden blijft. In dit geval is de powerfactor 0,95 en dat is erg hoog. Ook geeft dit getal aan dat er dus nauwelijks vermogen verloren gaat. Zo ben je dus zeker van dezelfde lichtkwaliteit. Daarnaast kun je de eerste 5 jaar na aankoop rekenen op een Lampdirect all-in garantie.

Breed toepasbaar

Dit CoreLine LED armatuur kun je zeer breed toepassen. Daarbij kan worden gedacht aan nieuwbouw of het renoveren van een bestaande ruimte. Maar ook voor magazijnen, productiehallen, winkels, bouwmarkten, evenementenhallen en showrooms is dit product uitermate geschikt. Vanwege de extreem hoge lichtopbrengst kan deze Philips CoreLine LED verlichting namelijk op wat grotere hoogte geplaatst worden. Ben je op zoek naar een ander type LED armatuur, bijvoorbeeld een LED paneel of een LED downlight? Klik dan hier.

4000 Kelvin - koel wit licht

De lichtkleur 4000 Kelvin geeft een koel wit licht af. Dat lijkt misschien wat kil, maar zo is het niet. Het geeft een fris en tegelijkertijd natuurlijk licht, wat een positief effect heeft op onder meer het dag/nacht ritme, de focus en concentratie. Het houdt mensen alert. Twijfel je over het kiezen van de juiste kleurtemperatuur? Kies dan voor 4000 Kelvin! 

DALI dimbaar

Dit armatuur is DALI dimbaar! Wat houdt dat precies in? Met DALI heb je volledige controle over de lichtintensiteit van de ruimte waar deze LED CoreLine verlichting geplaatst wordt. Ook kunnen er in dit geval meerdere armaturen worden gebruikt in een groter verlichtingssysteem. LED verlichting in een DALI systeem kan namelijk onderling met elkaar communiceren en is bovendien digitaal aanstuurbaar. 

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.