• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Bestel meer, betaal minder

Philips LED Paneel RC065B LED34S PSU W60L60 840 | Cool white

 51,35  42,43 excl. BTW incl. BTW
+  0,01 Recupel-bijdrage
Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Grotere hoeveelheid nodig?
Please wait, adding to cart...

Specificaties Philips LED Paneel RC065B LED34S PSU W60L60 840 | Cool white

Beschrijving Philips LED Paneel RC065B LED34S PSU W60L60 840 | Cool white

Goed om te weten:

  • Topkwaliteit van Philips
  • Betrouwbaar LED paneel
  • De helft minder energiekosten
  • Krachtig en diffuus licht
  • UGR<19 - voor scholen en kantoren
  • 4000 Kelvin - koel wit licht
  • Snel en eenvoudig geïnstalleerd

Topkwaliteit van Philips

Het succesverhaal van Philips LED verlichting is wereldwijd al enige tijd bekend. Als één van de voorlopers op het gebied van innovatie en technologie is Philips er al talloze keren in geslaagd om kwalitatief hoogstaande LED verlichting op de markt te brengen. En dat geldt zonder meer voor dit Philips LED Paneel Ledinaire RC065B van 60x60cm.

Betrouwbaar LED paneel

De ontwerpers van Philips hebben bij ieder LED paneel uit de succesvolle Ledinaire serie gekozen voor een mix van efficiëntie, zuinigheid en comfort. Zo is de behuizing van staal en de optische afdekking van polystyreen. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbaar Philips LED paneel, dat optimaal blijft presteren.

De helft minder energiekosten

Je gaat gegarandeerd meer dan 50% aan energiekosten besparen met de aankoop van dit Philips Ledinaire LED Paneel. Dat heeft vooral te maken met het lage vermogen van slechts 34 Watt, terwijl dit LED product van Philips de vervanger is van conventionele TL-armaturen van 4x18 Watt. Hiermee wordt eens te meer duidelijk dat LED verlichting een investering is die je al snel weer terug zult verdienen.

Krachtig en diffuus licht

Waar dit witte Philips LED paneel nog meer in uitblinkt is de enorme lichtopbrengst van 3400 Lumen. Deze hoeveelheid licht wordt gelijkmatig over de oppervlakte van het LED Paneel verdeeld. In combinatie met de brede gradenbundel (90°) zorgt dat in de praktijk voor een zeer diffuus en aangenaam licht in iedere ruimte. En dankzij de 50.000 branduren geniet je gemiddeld ruim 20 jaar van een optimaal lichtcomfort. 

UGR<19 - voor scholen en kantoren

Dit Philips LED paneel is uitgerust met een UGR<19 waarde. En dat betekent goed nieuws voor alle kantoren en scholen! Volgens de zogeheten EN 12464-1 normering dienen LED panelen in kantoren en scholen immers te voldoen aan minimale eisen en dienen ze een UGR<19 waarde te bezitten. Dit betekent dat de verblindingswaarde zeer laag is. Dus wanneer een werknemer of een leerling per ongeluk in het licht van het LED paneel kijkt, veroorzaakt dat geen hinder aan de ogen of zal dit hoofdpijn veroorzaken.

4000 Kelvin - koel wit licht

Naast de UGR<19 waarde is de kleurtemperatuur van 4000 Kelvin ook perfect geschikt voor met name scholen en kantoren. Deze lichtkleur zorgt er immers voor dat werknemers tijdens hun werkdag geconcentreerd en gefocust blijven, terwijl leerlingen in de klas beter hun aandacht vast kunnen houden. 4000 Kelvin geeft namelijk een fris en tegelijkertijd natuurlijk licht, wat als bijzonder prettig wordt ervaren. 

Snel en eenvoudig geïnstalleerd

De 2-polige aansluitunit en de krachtige interne driver zorgen ervoor dat het installeren van dit Philips LED Paneel erg makkelijk is. Aansluiten kan bovendien rechtstreeks op het stroomnetwerk (220 - 240V). Ook sluit dit innovatieve product vanwege de strakke afwerking naadloos aan in ieder systeemplafond van 60x60cm. Mocht er onverwacht toch iets defect zijn aan het LED Paneel, dan kun je bij ons de eerste drie jaar rekenen op een All-in garantie.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 45 92