Philips LED Montagebalk CoreLine BN124C 19W 1900lm - 830 Warm Wit | 60cm - Doorvoerbedrading

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties

Beschrijving Philips LED Montagebalk CoreLine BN124C 19W 1900lm - 830 Warm Wit | 60cm - Doorvoerbedrading

Goed om te weten

  • Duurzaam Philips LED Armatuur
  • 50.000 branduren
  • Snelle installatie
  • Warm wit licht
  • 120° gradenbundel
  • 5 jaar all-in garantie

Duurzaam Philips LED Armatuur

Het Philips CoreLine BN124C LED Armatuur is een staaltje innovatie en hoge kwaliteit in één duurzaam LED product. Dit Philips opbouwarmatuur van 60cm biedt alle voordelen die LED verlichting met zich meebrengt en verbruikt slechts 19 Watt. Het is de LED vervanger van conventionele TL armaturen van 2x18 Watt. Je bespaart met dit LED product al gauw 48% aan energiekosten.

50.000 branduren

Met 50.000 branduren hoef je ruim 17 jaar niet naar dit Philips CoreLine BN124C LED Armatuur om te kijken. Deze berekening is gemaakt op basis van gemiddeld 60 branduren per week. Tevens zul je in dezelfde periode geen onderhouds- en vervangingskosten meer hebben. Dit Philips LED product mag dus zeker worden gezien als een investering die zich snel weer terug verdient. Verder zorgt de zeer hoge powerfactor van >0,90 ervoor dat er gedurende de levensduur van dit product nauwelijks vermogen verloren gaat. 

 

Snelle installatie

De installatie van dit Philips CoreLine LED Armatuur is erg simpel. De driver al is ingebouwd en de 3-polige Insteekaansluiting zorgt ook voor het nodige installatiegemak, net als de doorvoerbedrading. Je kunt dus geheel naar eigen wens een langere lichtlijn maken. De behuizing van deze witte CoreLine BN124C is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit polycarbonaat.

Warm wit licht

Met een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin, straalt dit Philips CoreLine BN124C LED Armatuur een warm wit licht uit. Dit is een kleurtemperatuur die breed toepasbaar is en in de praktijk een aangenaam licht geeft, met een warme tint. Dit product is geschikt voor onder andere productiehallen, magazijnen en algemene ruimtes. 

120° gradenbundel

Dit Philips CoreLine armatuur heeft met 120° een brede stralingshoek. Hiermee kan een groot oppervlak op elke gewenste plek worden verlicht. Dankzij de ultrahoge lichtopbrengst (1900 lumen) is dit armatuur in staat om binnen zijn omgeving te zorgen voor een perfecte spreiding van het licht.

5 jaar all-in garantie

Lampdirect biedt op alle producten uit deze CoreLine serie van Philips een all-in-garantie van maar liefst 5 jaar. Wil je meer informatie over deze LED armaturen of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem contact met ons op!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar