• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Philips LED Linear 3W 827 S14s 30cm | Warm Wit

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 45 92

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 03 808 45 92

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 03 808 45 92

Jouw aanvraag is succesvol ontvangen!

Onze productspecialist gaat direct met jouw aanvraag aan de slag en zal binnen 4 uur contact met je opnemen om het persoonlijk aanbod te bespreken.

Het product is toegevoegd aan jouw offerte!

Please wait, adding to cart...

Specificaties Philips LED Linear 3W 827 S14s 30cm | Warm Wit

Beschrijving Philips LED Linear 3W 827 S14s 30cm | Warm Wit

Goed om te weten:

  • Zuinig LED licht
  • S14s lampvoet
  • Geen starter nodig
  • Geschikt als keukenkast verlichting
  • 1 jaar Lampdirect All-in garantie
  • Warm wit licht

Zuinig LED licht

Deze Philips LED Linear maakt gebruik van LED technologie. Dit betekent dat het energiezuinige verlichting is. Dit product draagt energielabel A+. Energielabels geven aan hoe milieuvriendelijk een product is, label A++ is het beste label. A+ zit daar net onder. De Philips LED Linear is hiermee geschikt voor het vergroenen van je woning en het beperken van je energieconsumptie. De lamp vervangt een TL buis van 35 watt met een verbruik van 3 watt.

S14s lampvoet

S14s lampen moeten geplaatst worden in een s14s lampvoet. Deze fitting wordt voornamelijk gebruikt als keukenkast verlichting. De buis is 30cm lang

Geen starter nodig

Deze LED Linear is ontwikkeld voor armaturen met elektronisch voorschakelapparaat. Hierdoor is er geen starter nodig om de lamp te laten branden.

1 jaar Lampdirect All-in garantie

Deze lamp heeft een levensduur van 15.000 uur. Wanneer je deze lamp aanschaft, krijg je daar 1 jaar Lampdirect All-in garantie bij. Wanneer de lamp stuk gaat, hoef je dit enkel aan te tonen door een foto te mailen. Daarna krijg je van ons een nieuwe toegestuurd.

Warm wit

Met een kleurtemperatuur van 3000 kelvin stoot deze lamp een warm wit licht uit. Dit kan je gebruiken voor het verlichten van hallen of gangen, in je eigen keuken of schuur.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 2 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
1 of 2 reviews have been collected by Trustpilot 1 of 2 reviews have been collected by our website

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.