Vorige

Philips IR Gloeilamp E27 | Infrarood

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage

Philips IR Gloeilamp E27 | Infrarood

  • Wattage

Beschrijving Philips IR Gloeilamp E27 | Infrarood

Infrarood gloeilampen hebben een breed toepassingsgebied. Deze verschilt per lamp. Bekijk daarom voor aanschaf de specificaties per product. Infraroodlampen worden onder andere gebruikt voor:

Gezondheidszorg:

De voordelen van warmtetherapie, waar infrarood gloeilampen voor gebruikt worden, zijn gebaseerd op lokaal verhoogde doorbloeding van de huid veroorzaakt door een vaatverwijdende reactie. Dit resulteert in een verhoogde transportsnelheid van metabolites en andere essentiële biochemische verbindingen. Daarom worden spierpijn, reumatische aandoeningen, wonden of sportblessures behandeld met warmtetherapie.

Horeca:

In horeca worden warmhoudlampen gebruikt om eten warm te houden. Wanneer borden klaar zijn om uitgeserveerd te worden, komen ze vaak onder een warmtelamp te staat tot bediening daadwerkelijk uitserveert. Zo blijven etenswaren warm.

Dieren:

Warmtelampen worden ook regelmatig gebruikt voor het warmhouden van dieren. Denk hierbij aan bevruchte eieren van kippen of het warmhouden van jonge, pasgeboren, dieren. In dierenwinkels of dierentuinen wordt vaak gebruik gemaakt van warmtelampen.

Badkamer:

In de badkamer kunnen warmtelampen een aangename toevoeging zijn. Het is een vorm van verwarming die geen leidingen nodig heeft. Toch voel je de warmte al na enkele seconden, door de snelle opwarmtijd van de lampen. Stralingswarmte verwarmt niet de lucht, maar wel personen, vloeren of wanden. Hierdoor heb je minder kans op schimmelvorming in je badkamer.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen