Philips Incandescent Standard P45 E14

1 results

Beschrijving Philips Incandescent Standard P45 E14

Bent u geïnteresseerd in de traditionele gloeilamp technologie met een E14 lampvoet? Op Lampdirect.nl vindt u de {{var product.name}} voor een geweldige prijs en geniet u van snelle levering!

{{var product.name}}

De {{var product.name}} reeks maakt gebruik van de gloeilamp technologie. Gloeilampen zijn bekend als de traditionele verlichtingstechnologie die, voor lange tijd, vele huizen van over de hele wereld voorzien heeft van licht. Een van de voordelen van deze lamp is de uitstekende kleurweergave. De kleurweergave bepaalt de kleurkwaliteit van het licht zoals deze gezien wordt door het menselijk oog als objecten worden geplaatst onder dit licht. Een hogere kleurweergave-index betekent hogere kwaliteit. Daarnaast voorzien alle producten in deze categorie de gebruiker van een kleurtemperatuur van 2700K, waardoor ze perfect zijn voor het creëren van een gezellige en warme atmosfeer. De algemene kenmerken voor alle producten in deze categorie zijn als volgt:

Kenmerken

  • Kleurtemperatuur: 2700K
  • Kleurweergave: 90-100 Ra
  • Lampvoet: E14
  • Levensduur: 2700 uur
  • Dimbaar: Ja
  • Wattage: van 25W tot 45W
  • Voltage: 220-240V

Gelieve de kenmerken van elk product apart te bekijken voor meer gedetailleerde informatie.

Waarschuwing en Advies

Gloeilampen en halogeenlampen zijn al jaren de meest gebruikte lampen. Tegenwoordig is er echter een breder scala aan lampen beschikbaar die veel milieuvriendelijker zijn en u in staat stellen meer geld te besparen! Wilt u meer weten over deze lampen, klik dan op de volgende link:

Geniet van de geweldige lichtkwaliteit die gloeilampen u kunnen bieden en bestel de {{var product.name}}!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 2 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...