Vorige

Philips HF-REGULATOR PL-T/C

Philips HF-REGULATOR PL-T/C

Beschrijving Philips HF-REGULATOR PL-T/C

De Philips HF-Regulator PL-T/C is een dimbaar voorschakelapparaat specifiek voor PL-T/C lampen. Dit VSA maakt het mogelijk de lichtsterkte van de PL-T/C lamp te regelen. Het lichtvermogen van een lamp aangesloten op de HF-Regulator Pl-T/C is regelbaar van 1 (3% voor 18w) tot 100% .

Kenmerken Philips HF-Regulator PL-T/C

Het Philips HF-Regulator PL-T/C voorschakelsysteem zorgt dankzij een geprogrammeerde start voor een flicker-free start en ook wordt de ontsteektijd met 0,5s heel kort gehouden.

Door middel van op hoge frequentie elektronisch voorschakelen zorgt de Philips HF-Regulator PL-T/C dat de geschakelde lampen 50% langer mee gaan en bespaart de Philips HF-Regulator PL-T/C tot wel 25% aan energie bij een constante lichtstroom. Tevens breekt de Philips HF-Regulator PL-T/C automatisch binnen vijf seconden de stroomtoevoer af.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen