Vorige

Philips HF-BASIC II TL-D

Koop bij Lampdirect en krijg de beste kwaliteit voor de laagste prijs! Snelle verzending, all-in garantie en top service. Mis deze kans niet en profiteer vandaag nog! Lees meer

Beschrijving Philips HF-BASIC II TL-D

De Philips HF-Basic II is een elektronisch voorschakelapparaat, voor één of twee lamp(en). U kunt hier Philips TL-D lampen op aansluiten.

Let u op het wattage, de voorschakelapparaten zijn geschikt voor lampen van 36W of 58W.

Toepassing Philips HF-Basic II

De Philips HF-Basic II is speciaal voor plaatsen waarbij de lampen voor een lange tijd branden en niet vaak worden in- en uitgeschakeld. Zo kunt u denken aan winkels, vliegvelden, treinstations en kantoren.

De Philips HF-Basic II: de types

De types zijn ingedeeld in een driecijferige code. Het eerste cijfer geeft aan hoeveel lampen aangesloten dienen te worden op het voorschakelapparaat.

De Philips HF-Basic 236 en de Philips HF-Basic 258 geven doormiddel van de '2' aan dat het vooschakelapparaat geschikt is voor twee lampen van 36W of 58W.

De Philips HF-Basic 136 en de Philips HF-Basic 158 geven doormiddel van de '1' aan dat het vooschakelapparaat geschikt is voor één lamp van 36W of 58W.

Lees meerSwipe Up

Wij helpen u graag!

Bel (gratis) voor vrijblijvend advies.

Wij zijn bereikbaar ma-vr 08:00 tot 18:00 uur
(vr 17:00) op:

03 808 45 92

Of stuur ons een e-mail.

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neemt u dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen