• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Philips Gloeilamp Standard A55 E27

4 results

Beschrijving Philips Gloeilamp Standard A55 E27

Bent u geïnteresseerd in de traditionele, gloeilamp technologie met een E27 lampvoet? Op Lampdirect.nl vindt u de {{var product.name}} voor een geweldige prijs en geniet u van snelle levering!

{{var product.name}}

De {{var product.name}} reeks is onderdeel van de gloeilampen. Deze soort lampen worden al vele jaren gebruikt voor meerdere doeleinden en in meerdere omgevingen. Tegenwoordig worden de lampen nog steeds graag gebruikt, zelfs al zijn er inmiddels milieuvriendelijkere alternatieven beschikbaar. Het voornaamste voordeel van de {{var product.name}} is de hoge kleurweergave-index. Een hoge index betekent dat de kleuren van het licht optimaal worden gezien wanneer objecten onder dit licht worden geplaatst. Daarnaast biedt de lamp een kleurtemperatuur van 2700K, wat hem perfect geschikt maakt voor het creëren van een gezellige en warme atmosfeer.

Toepassing

  • Meerdere locaties in huizen: slaapkamers, woonkamer, eetkamer, enz.
  • Restaurants en hotels
  • Wachtruimtes en hallen

Waarschuwing en Advies

Gloeilampen en halogeenlampen zijn al jaren de meest gebruikte lampen. Tegenwoordig is er echter een breder scala aan lampen beschikbaar die veel milieuvriendelijker zijn en u in staat stellen meer geld te besparen! Wilt u meer weten over deze lampen, klik dan op de volgende link:

Geniet van de geweldige lichtkwaliteit die gloeilampen u kunnen bieden en bestel de {{var product.name}}!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 7 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.