• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Philips EcoClassic E14

Beschrijving Philips EcoClassic E14

Philips EcoClassic Lustre Clear P45 E14

De Philips EcoClassic is een gloeilamp met de klassieke vorm die u gewend bent maar met een beter energierendement! Het licht is van superieure kwaliteit en straalt helder, sprankelend halogeenlicht uit.

Kenmerken Philips EcoClassic

Deze Philips gloeilamp is een lamp die qua design identiek is aan een standaardlamp maar verbeterde specificaties heeft! Met de E14 lampvoet bent u ervan verzekerd dat de lamp in de meeste armaturen zal passen. E14 houdt in dat de schroeffitting smal is en een diameter heeft van 14mm.

  • U ziet kleuren exact zoals ze zijn door de uitstekende kleurweergave van 90-100Ra
  • Start onmiddelijk
  • 2 keer langere levensduur dan standaardlampen: 2.000 uur
  • Volledig dimbaar, zo kunt u de helderheid van het licht altijd aanpassen

De Philips gloeilampen worden vooral gebruikt als algemene en accentverlichting is woningen, winkels, kantoren, hotels en restaurants. De lamp straalt zeer warm wit licht uit (2700K) waardoor een knusse sfeer gecreëerd wordt. U heeft de keuze uit verschillende vermogens (W): 18W, 28W of 42W. Hoe hoger het vermogen, hoe hoger de lichtopbrengst.

Wilt u genieten van dezelfde Philips kwaliteit maar met een lager energieverbruik en een langere levensduur? Kies de . De lampen hebben een levensduur van 25.000 uur en verbruiken maar liefst 80% minder energie!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 45 92

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 3 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
3 of 3 reviews have been collected by our website

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.