• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Philips Ecoclassic

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Bestel hier Philips halogeenlampen 230V

Philips Ecoclassic

Lampdirect heeft een breed assortiment Philips Ecoclassic lampen. De lampen welke veelvuldig verkochten worden, liggen doorgaands op voorraad. Hierdoor kan een snelle levering plaats vinden. Mocht u concrete levertijden willen weten of overige vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij staan u veelal binnen 30 seconden te woord.

Soorten Philips Ecoclassic

De Philips Ecoclassic is een heldere halogeenlamp 230V en is een energiebesparende lamp ten opzichte van de gloeilamp. De Philips Ecoclassic bespaart namelijk 30% aan energiekosten. 

Lampdirect.be heeft diverse soorten Philips Ecoclassic in het assortiment. Onderstaand ziet u een overzicht van de meest verkochte lampen.

Philips EcoClassic A-Shape

De Philips EcoClassic A-shape is gevormd naar de gloeilamp. Alle A-shape lampen hebben een E27 fitting (dikke fitting). De lampen hebben een gemiddelde levensduur van 2.000 uur.

Koop hier Philips halogeenlampen 230V

Philips EcoClassic Candle B35

De Philips EcoClassic Candle B35 heeft, zoals de naam al zegt, de vorm van een kaars. Alle B35 lampen hebben een E14 fitting (dunne fitting). Ook de Philips EcoClassic Candle B35 heeft een levensduur van 2.000 uur en is tevens dimbaar.

De Philips EcoClassic Candle BW35

De Philips EcoClassic Candle BW35 heeft dezelfde kenmerken als de Philips EcoClassic Candle B35, echter de Candle BW35 heeft een gedraaide kaarsvorm. 

Alternatieven voor de Philips Ecoclassic

Al zijn de Philips Ecoclassic lampen energiezuiniger dan gloeilampen, er zijn nog zuinigere alternatieven. LED lampen hebben gemiddeld een levensduur van 25.000 uur. Dit is niet alleen energiezuiniger, u hoeft tevens de lampen minder snel te vervangen.

Koop hier LED lampen E27

E27 LED lampen

Philips MASTER LEDPhilips DimTone E27 / Philips Master LED Designer / Philips Luster E27Philips LED PAR

E14 LED lampen

Philips Novallure E14

Koop hier LED lampen E14