Vorige

Philips CorePro LEDspot LV GU5.3 MR16

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Philips CorePro LEDspot LV GU5.3 MR16

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Philips CorePro LEDspot LV GU5.3 MR16

De Philips CorePro LEDspot LV GU5.3 MR16 is het alternatief om uw huidige halogeen GU5.3 lamp te vervangen. De kleurweergave index boven de 80 zorgt voor een goede kleurechtheid. De Philips CorePro GU5.3 komt in de kleur 2700K, zeer warm wit, en 4000K, koud wit. Deze LED lampen worden gekenmerkt door de hoge kwaliteit van Philips en kunnen gemakkelijk 1 op 1 vervangen worden door uw huidige halogeenlampen van 20W, 35W en 50W zonder benodigde aanpassingen in uw armatuur.

Door het lage energieverbruik en langere levensduur van 15.000 uur bespaart u tot 90% op energie- en onderhoudskosten. Traditionele GU5.3 halogeenlampen gaan in vergelijking slechts 2000 uur mee. De hitte productie en UV-straling van halogeenlampen zijn verleden tijd door de LED technologie.

Gemakkelijk te installeren

  • Laat de oude halogeenlamp afkoelen
  • Verwijder de oude GU5.3 lamp uit de fitting
  • Steek de LED GU5.3 vervolgens in de fitting

Service

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact op met een van onze lichtadviseurs.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen