Philips Corepro LEDcapsule G9 2.3W 215lm - 827 Zeer Warm Wit | Dimbaar - Vervangt 25W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Philips Corepro LEDcapsule G9 2.3W 215lm - 827 Zeer Warm Wit | Dimbaar - Vervangt 25W

Beschrijving Philips Corepro LEDcapsule G9 2.3W 215lm - 827 Zeer Warm Wit | Dimbaar - Vervangt 25W

Goed om te weten

 • CorePro LEDcapsule MV
 • Energiebesparend
 • Vrij van schadelijke stoffen
 • Dimbaar
 • Toepassingen

CorePro LEDcapsule MV

De Philips CorePro LEDcapsule G9 lamp is een uitstekende vervanger voor halogeen steeklampen. Hij is speciaal ontworpen om compatibel te zijn met bestaande G9 armaturen en biedt je dus binnen no-time hoge energiebesparingen en minimaliseert onderhoudskosten. Tegelijkertijd behoudt hij de hoge lichtkwaliteit die je van een A-merk als Philips kan verwachten!

Energiebesparend

Met maar 2.3W verbruikt deze G9 LED lamp maar liefst 90% minder dan zijn conventionele tegenhanger van 25W. Hoewel de initiële aanschaf van LED duurder is, zal je door het lage energieverbruik veel goedkoper uitkomen in de toekomst! Verder heeft de lamp een levensduur van 15.000, waardoor het gemiddeld 8 keer langer meegaat dan de halogeen steeklampen. Hierdoor zul je de lamp ook veel minder hoeven te vervangen!

Vrij van schadelijke stoffen

Halogeen verlichting maakt gebruik van giftige gassen om licht op te wekken. Het voordeel van LED is dat je hier geen zorgen hoeft te maken over giftige gassen zoals kwik. Daarnaast is het licht van de G9 LED lamp vrij van ultraviolet en infraroodstraling.

Dimbaar

Deze Philips LED lamp is dimbaar. Dit betekent dat je een grotere controle hebt over de lichtintensiteit in je omgeving. Daarnaast brengt het dimmen van LED verlichting een ander voordeel met zich mee; zo verbruik je, wanneer gedimd, nóg minder energie omdat je de lamp niet op volledige sterkte gebruikt!

Toepassingen

De Philips G9 LEDcapsule is vooral geschikt als taakverlichting of voor gebruik in decoratieve applicaties in verschillende gebieden. Hierbij kun je denken aan de horeca, gangen, trappenhallen en toiletten maar ook als verlichting onder (vitrine)kasten. Verder straalt het een zeer warm wit licht uit (2700K), wat een verwelkomende sfeer creëert!

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als erg goed op basis van 46 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.