Philips Corepro LEDcapsule G4 2W 200lm - 827 Zeer Warm Wit | Vervangt 20W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Philips Corepro LEDcapsule G4 2W 200lm - 827 Zeer Warm Wit | Vervangt 20W

Beschrijving Philips Corepro LEDcapsule G4 2W 200lm - 827 Zeer Warm Wit | Vervangt 20W

Handig om te weten

  • Klein formaat, krachtig licht
  • Check het formaat
  • Stap over naar LED
  • Extra besparen?

Klein formaat, krachtig licht

Deze G4 LED Lamp behoort tot de meest compacte LED verlichting die er bestaat. Daarom past dit product in de meest smalle armaturen. Voorbeelden daarvan zijn vitrinekasten, koelkasten, afzuigkappen, toonbanken, decoratieve armaturen in horecagelegenheden of woon- en slaapkamers. Ondanks zijn compacte formaat geeft dit G4 LED lampje met een kleurtemperatuur van 2700K - Zeer Warm Wit een helder en krachtig licht. En dat voor liefst 15000 branduren lang! LET OP: omdat G4 LED lampen op 12 Volt werken, heb je een elektronische transformator nodig.

Check het formaat

Door het kopen van dit product haal je in vergelijking met een G4 halogeenlampje duurzame verlichting binnen. Daarnaast is LED veel beter voor het milieu, omdat er geen giftige stoffen in zitten. Wel raden we je aan om de afmetingen van je huidige G4 lamp te vergelijken met die van deze G4 LED lamp. De diameter van dit product is: 14.3mm en de hoogte is: 45mm. Op deze manier weet je zeker of dit steeklampje wel/niet in het armatuur past. Wil je een overzicht van al onze G4 LED lampen zien? Klik dan hier.

Stap over naar LED

Met veel minder vermogen dezelfde lichtopbrengst bereiken als een G4 halogeenlamp? Dat kan met deze G4 LED lamp, want deze verbruikt slechts 2 Watt! Hiermee wordt meteen duidelijk dat LED verlichting vele malen zuiniger is. Je hebt het aankoopbedrag daarom dus snel weer terugverdiend. Ook krijg je van ons een All-in garantie van 2 jaar.

Extra besparen?

Een dimbare G4 LED lamp zorgt niet alleen voor exta sfeer in een ruimte, maar levert je ook een extra hoge energiebesparing op! Om dimbare G4 LED verlichting te laten werken, dien je deze aan te sluiten op een LED dimmer

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als erg goed op basis van 8 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.