Philips CorePro LED

Betaalbare verlichting van uitstekende kwaliteit voor elk budget!

Eenvoudig en voor het dagelijks leven: de Philips CorePro

De Philips CorePro omvat producten die bekendstaan om hun eenvoud, maar tegelijkertijd ook van uitstekende kwaliteit zijn tegen een fijne prijs. Deze serie is ideaal voor in het dagelijks leven en bestaat uit: LED lampen (zoals de E14 en E27), LED spots (als de GU10 en GU5.3), LED PL lampen, LED steeklampen (LED capsule) en LED TL buizen. Als je kiest voor CorePro, dan krijg je:

 • Producten van uitstekende kwaliteit.
 • Eenvoudige installatie.
 • Voor de laagste prijs.

Onze experts staan voor je klaar

Ben je nu overtuigd en wil je de Philips CorePro LED aanschaffen voor al je toekomstige projecten? Neem dan contact op met onze lichtexpert Melissa of vul het contactformulier in en we bellen jou!

Philips bij je volgende lichtproject?

Voordelen van Philips CorePro

Lange levensduur
CorePro LED lampen hebben een levensduur van maar liefst 30.000 uur! Dit betekent dat ze veel langer meegaan dan conventionele lichtbronnen.

Zuinig
CorePro LED lampen zijn de toekomst! Stap je over, dan bespaar je energie én geld. De CorePro serie is tot 75% zuiniger dan conventionele lichtbronnen. 

Licht van hoge kwaliteit
CorePro LED lampen zijn van uitstekende kwaliteit. De lampen flikkeren niet en hebben een hoge kleurweergave, waardoor je kleuren natuurgetrouw ziet.

Groot aanbod aan producten
De CorePro serie heeft veel verschillende soorten lichtbronnen, van LED tl buizen en LED spots tot LED steeklampen en LED PL lampen.


Hoge kwaliteit zonder gedoe!

De CorePro serie is ideaal voor bedrijven die liever in bepaalde ruimtes goedkopere lichtbronnen gerbuiken (zoals kleine bergings met een laag plafond) en die lichtkwaliteit of duurzame verlichting minder belangrijk vinden voor hun organisatie.

 • Een langere levensduur dan conventionele verlichting: tot wel 30.000 uur verlichting!
 • Voor een lagere prijs dan andere productseries van Philips.
 • Zeer zuinig.
 • Dankzij de retrofitting is deze serie eenvoudig te installeren.
 • Uitstekende lichtkwaliteit.

Maak kennis met een product uit deze serie!

Philips CorePro 8 EM/Mains Ultra Output led tubePhilips CorePro 8 EM/Mains Ultra Output led tube

Philips CorePro LED Tube: T8 EM/Mains Ultra Output 

Met deze LED tubes scoor je de perfecte deal: uitstekende kwaliteit voor een lage prijs. Dankzij de retrofitting is het heel eenvoudig om deze buis in je huidige armatuur te installeren. Deze Philips CorePro T8 hebben een efficiëntie tot 110 lm/W en bestaat uit de volgende drie groepen: standard output, high output en ultra output. De standard output versie kun je alleen toepassen in parkeergarages, terwijl de ultra output buis ook geschikt is voor de industrie, magazijnen en fabrieken, supermarkten en andere winkels, kantoren, scholen, de zorgsector en openbare gebouwen. Voor welke sectoren is deze serie geschikt?

The CorePro serie voldoet aan alle normen en standaarden die gelden in de lichtindustrie. Bovendien biedt deze serie voor elke organisatie en voor elke toepassing een geschikt product dankzij de verschillende soorten lichtbronnen in deze productreeks. De LED buizen and PL lampen zijn geschikte lichtbronnen voor standaard armaturen. Ben je op zoek naar een lichtbron die je gebouw gezelliger maakt? Dan zijn de lampen, spots en steeklampen (capsule bulbs) de perfecte oplossing. Heb je designlampen met een conventionele retrofit? Dan zijn deze lichtbronnen perfect om de conventionele lampen te vervangen! Hierdoor verbeter je de sfeer in het gebouw en laat je je werknemers zich op hun gemak voelen. De serie is geschikt voor de volgende toepassingsgebieden:

 • Winkels
 • Hotels en restaurants
 • Kantoren
 • Onderwijs
 • Industrie

Heb je nog vragen over de Philips CorePro serie of wil je graag meer informatie hebben over deze serie? Neem dan contact met ons door op de onderstaande knop te klikken.