Vorige

Philips CoreLine RC120B LED Paneel 30x120cm | Vervangt 2x36W

Philips CoreLine RC120B LED Paneel 30x120cm | Vervangt 2x36W

Beschrijving Philips CoreLine RC120B LED Paneel 30x120cm | Vervangt 2x36W

Productomschrijving Philips LED Paneel 30x120cm

Het Philips CoreLine RC120B LED Paneel is een inbouwarmatuur samengesteld uit hoogwaardige componenten met geïntegreerde LED technologie. De kwaliteit van dit armatuur wordt onderschreven door de CE & ENEC meetrapporten. Daardoor voldoet het product aan alle Europese richtlijnen, zoals beschreven in de EN-EN 12464-1 normering. Het Philips CoreLine RC120B Paneel heeft een lage verblindingsgraad van UGR<22, zodat het licht niet direct in uw ogen komt en u niet verblind wordt. Dat garandeert visueel comfort. Hierdoor is het armatuur geschikt voor toepassing in algemene ruimtes, kantines en gangpaden. Het armatuur kan tevens via het DALI lichtmanagementsysteem aangestuurd worden. Zo kunt u zelf instellen wanneer de verlichting in en uitschakelt of gedimd moet worden.

Met dit LED paneel vervangt u eenvoudig uw huidige 30x120cm TL armaturen. Met dit inbouwarmatuur bespaart u direct 50% op uw energiekosten ten opzichte van een conventioneel 2X36W TL armatuur met VSA. Het paneel is eenvoudig in te bouwen door de hoogte van 35mm. U kunt er ook voor kiezen het armatuur op te hangen wanneer u niet over een systeemplafond beschikt. U dient het paneel dan te pendelen door middel van de los verkrijgbare pendelset.

De premium LED-chips in dit armatuur hebben een levensduur van 50.000 uur. Daarmee bedraagt de levensduur in de praktijk meer dan 15 jaar in een gemiddelde bedrijfsomgeving. Let op: het product mag niet toegepast worden op kantoor, daarvoor is een UGR waarde van <19 vereist. Als u een LED paneel toe wilt passen op kantoor, dan is het Noxion LED Paneel Pro 30x120cm UGR<19 | Vervangt 2x36W het geschikte alternatief.

Lichtkleur

  • 830 - 3000K: Warm wit licht. Voor gangen, kantines en algemene ruimtes waar sfeer belangrijk is.
  • 840 - 4000K: Koel wit licht. De meest gekozen lichtkleur voor algemene ruimtes.

Installatie is eenvoudig

  • Schakel de stroom uit
  • Koppel het oude armatuur los en neem het uit het systeemplafond
  • Leg het LED paneel in het systeemplafond en sluit het aan
  • Schakel de stroom weer in en bespaar direct op uw energiekosten

Service

Door de lange levensduur en onze ervaring met dit armatuur is Lampdirect in staat om 5 jaar garantie te geven op dit LED paneel. Daardoor verdient u de investering terug binnen de garantieperiode. Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact op met een van onze lichtexperts.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen