• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Bestel meer, betaal minder

Philips CoreLine LED Downlight DN130B

Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...

Beschrijving Philips CoreLine LED Downlight DN130B

Productomschrijving Philips DN130B LED Downlight

Deze LED Downlight is een inbouwarmatuur samengesteld uit hoogwaardige componenten met geïntegreerde LED technologie. De kwaliteit van dit armatuur wordt onderschreven door de CE classificatie. De Downlight heeft een lage verblindingsgraad van, zodat het licht niet direct in uw ogen komt en u niet verblind wordt. De witte reflector garandeert visueel comfort. Hierdoor is het armatuur geschikt voor toepassing in de retail, algemene ruimtes, hotels, kantines en gangpaden. Dit armatuur heeft een kleurweergave van CRI >80, waardoor kleuren goed weergegeven worden. De Downlight is niet kantelbaar en geschikt als algemene verlichting

Met dit armatuur vervangt u eenvoudig uw huidige downlights met 2x18W en 2x26W PL-C spaarlampen. Met dit inbouwarmatuur bespaart u direct 50% op uw energiekosten ten opzichte van een conventioneel armatuur met spaarlamp. De downlight is eenvoudig in te bouwen in systeem-, stucwerk- en gipsplafonds door de smalle sierrand en de zaagmaat van 150mm of 200mm. Dit product is alleen buiten toepasbaar en geschikt voor vochtige ruimtes, mits u kiest voor de IP44 variant. De premium LED-chips in dit armatuur hebben een levensduur van 50.000 uur. Daarmee bedraagt de levensduur in de praktijk meer dan 15 jaar in een gemiddelde bedrijfsomgeving. De armaturen zijn verkrijgbaar in een warm witte en koel witte lichtkleur.

Installatie is eenvoudig

  • Schakel de stroom uit
  • Koppel het oude armatuur los en neem het uit het plafond
  • Leg de LED downlight in het plafond en sluit het aan
  • Schakel de stroom weer in en bespaar direct op uw energiekosten

Service

Door de lange levensduur en onze ervaring met dit armatuur is Lampdirect in staat om 5 jaar garantie te geven op dit LED armatuur. Daardoor verdient u de investering terug binnen de garantieperiode. Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact op met een van onze lichtexperts.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 45 92