Vorige

Philips CoreLine BWC120 & BWC110 LED

Koop bij Lampdirect en krijg de beste kwaliteit voor de laagste prijs! Snelle verzending, all-in garantie en top service. Mis deze kans niet en profiteer vandaag nog! Lees meer

Vind uw producten met behulp van de volgende filters

Wattage

Beschrijving Philips CoreLine BWC120 & BWC110 LED

De Philips CoreLine BWC120 & BWC110 LED onderscheidt zich door middel van specifieke kenmerken. De kleurcode omschrijft de kleurtemperatuur en de kleurweergave. De kleurtemperatuur maakt het mogelijk om een prettige ambiance te creëren, dat resulteert in een fijne leefomgeving. De kleurweergave bepaalt het vermogen van het licht om verschillende kleuren van verschillende objecten van elkaar te onderscheiden. Koop Philips CoreLine BWC120 & BWC110 LED online op Lampdirectvoor de laagste prijs! Wanneer u grotere hoeveelheden afneemt kunt u gebruik maken van een erg aantrekkelijke kwantiteitskorting. Voor meer informatie hierover of over het product kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Lees meerSwipe Up

Besparingscalculator

Huidige Lamp:
Prijs huidige lamp (€)
Sterkte van de lamp (W)
Levensduur (u)
Nieuwe Lamp:
Prijs nieuwe lamp (€)
Sterkte van de lamp (W)
Levensduur (u)
Situatie:
Aantal lampen
Branduren per dag/ dagen per week
Energiekosten (€/kWh)
Besparing:
Totale besparing per jaar (€)
Totale besparing levensduur (€)
Terugverdientijd in maanden
Help mij besparen

Reviews

Product review

5
28 juni 2016
Zeer tevreden met de lichtopbrengst vand eze ideale buitenlamp!
5
22 juni 2016
Makkelijk te installeren met de schroefaansluiting. Prima product en een redelijke prijs. Over de levertijd wordt prima gecommuniceerd door lampdirect.
5
22 juni 2016
Eenvoudig te monteren en relatief goedkoopt, als je kijkt naar de levensduur. Gebruik hem om mij wat veiliger te voelen, wanneer het donker wordt.
5
22 juni 2016
Perfecte buitenlamp voor een aantrekkelijke prijs, daarvoor heb Ik goed advise gekregen van de klantenservice van lampdirect
5
22 juni 2016
Hey, Ik heb altijd een oud SOX armatuur gehad van 18w. De lampen zijn er nog wel maar het armatuur valt uit elkaar. Dit product geeft evenveel licht maar dan wel wit en niet meer zo oranje.
5
22 juni 2016
stond te kijken van de prijs, bij een levensduur van 60.000 uur. Toch even gebeld met lampdirect en een vriendelijke dame gesproken die mijn lichte wantrouwen heeft werggenomen. Alles inmiddels bij mij thuis geinstalleerd en werkt top.
5
22 juni 2016
Fijne buitenlampen gekocht voor mij garagebedrijf. Bij lampdirect.nl konden ze mij precies vertellen hoeveel stuks ik nodig had voor mij terrein.
5
22 juni 2016
Prima LED vervanging voor de oude
5
18 april 2016
Goede verlichting van de buitenplaats
Lees meerSwipe Up

Wij helpen u graag!

Bel (gratis) voor vrijblijvend advies.

Wij zijn bereikbaar ma-vr 08:00 tot 18:00 uur
(vr 17:00) op:

03 808 45 92

Of stuur ons een e-mail.

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neemt u dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen