Philips Classic LEDluster E27

0 producten

Beschrijving Philips Classic LEDluster E27

De klassieke E27 LED lamp met de technologie van nu. Met deze energiezuinige LED lamp bespaart u tot wel 85% in vergelijking met traditionele gloeilampen. De Classic LEDlustre serie komt in verschillende vormen en kleuren, zo heeft u keus uit een heldere, matte of gouden afwerking. De LED lamp kenmerkt zich door zijn warm witte kleur 2500K en 2700K wat vergeleken kan worden met de traditionele gloeilampen.

De lampen staan voor energiezuinigheid en een lange levensduur: 15.000 uur ten opzichte van 1000 uur bij een traditionele gloeilamp. De Classic LEDlustre is zowel een duurzame als milieuvriendelijke oplossing en worden niet warm zoals een gloeilamp. Daarnaast is de kleurweergave, ook wel bekend als CRI, hoger dan 80 wat wilt zeggen dat de kleuren als echt en natuurlijk weergegeven worden.

Gemakkelijk te installeren

  • Laat de oude gloeilamp afkoelen
  • Schroef de oude gloeilamp uit de fitting
  • Schroef de nieuwe E27 LED lamp in de fitting

Service

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact op met een van onze lichtadviseurs.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

De score van dit product wordt beschouwd als uitstekend op basis van 2 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...