Vorige

Philips CityWhite CDO-ET Plus (MASTER)

Philips CityWhite CDO-ET Plus (MASTER)

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Philips CityWhite CDO-ET Plus (MASTER)

Bestel de Philips Master CityWhite CDO-ET tegen de beste prijs bij Lampdirect! Philips's 1e keus in grote hoeveelheden en tegen aanzienlijke kortingen! Aarzel niet om ons te contacteren!

Karakteristieken Philips Master CityWhite CDO-ET

Philips Master CityWhite CDO-ET lampen zijn diffuse ovoide keramische metaalhalogeenlampen. Deze CityWhite CDO-ET lampen zijn tevens uitwisselbaar met hogedruk natriumlampen (SON) op een conventioneel of een niet dimbaar electronisch VSA. De Philips Master CityWhite CDO-ET lampen zijn dimbaar en te gebruiken in gesloten armaturen. Bovendien hebben deze lampen een bijzonder constante lichtkleur gedurende de volledige levensduur. De kleurweergave van deze Philips Master CityWhite CDO-ET lampen ligt tussen de 80 en 89Ra, de kleurtemperatuur is 2800K. De gemiddelde levensduur is 20.000 uur.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen