03 808 45 92 Mijn account

Ben je dealer of installateur?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Ben je al klant? Inloggen

Professional of installateur?

Ontdek hier je persoonlijke voordelen
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Philips LED

 

Philips Armaturen

Sinds 1891 is Philips één van 's werelds meest vertrouwde merken als het gaat om LED verlichting. Al vele jaren is Philips toonaangevend in de professionele verlichtingsindustrie. Kenmerkend daarbij zijn de hoogwaardige Philips producten en -systemen, die zeer energiezuinig zijn. Lampdirect biedt met trots een breed scala aan energiezuinige LED armaturen van Philips aan, die geschikt zijn voor vele toepassingen. Van magazijnen tot kantoren en van parkeergarages tot ziekenhuizen. Tevens is LED verlichting van Philips toepasbaar in onder andere stadions, fabrieken, winkels, de horeca en nog veel meer. Als wereldwijd toonaangevend merk in de verlichtingssector heeft Philips diverse verlichtingsoplossingen voor particulieren en bedrijven. De energiezuinige Philips armaturen in ons assortiment hebben een lange levensduur en een garantieperiode van maximaal 5 jaar. Bovendien is LED verlichting van Philips verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, wattages en opties, zoals het innovatieve DALI dimbare systeem. Of wat te denken van de diverse Philips waterdichte armaturen. Met verlichting van Philips ben je verzekerd van een duurzame toekomst en draag je bij aan een schonere wereld.


Philips logoPhilips LED paneel


Met LED naar een duurzame toekomst

De keuze voor Philips LED armaturen heeft niet alleen technische voordelen, maar ook in sociaal opzicht draagt het zijn steentje bij. Het kiezen van het juiste armatuur is immers essentieel wanneer je het nut van een lichtbron binnen een bepaalde ruimte probeert te maximaliseren. Dat geldt voor zowel binnen als buiten, maar ook op je werkplek of thuis. LED armaturen van Philips brengen diverse voordelen met zich mee. Zo bespaar je tot 70% op je energiekosten en is de levenduur gemiddeld 15 keer langer dan conventionele verlichting. En niet minder belangrijk; LED verlichting is duurzaam en goed voor het milieu. Philips biedt diverse LED speficieke alternatieven voor conventionele armaturen. Denk daarbij aan LED panelen met een UGR<19 waarde, die speciaal geschikt zijn voor scholen en kantoren. Daarnaast ben je bij Lampdirect ook op het juiste adres wat betreft de keuze in Philips LED lampen. Maak kennis met een ruim assortiment aan onder andere energiezuinige Philips LED TL buizen, Philips E27 LED lampen en Philips GU10 LED Spots.