Vorige
Philips verlichting
Philips logo

Betreed de wereld van Philips Lighting

Philips is actief sinds 1891 en geldt als een pionier in de verlichtingswereld. Van de oorspronkelijke gloeilampen tot de modernste LED-lampen en LED armaturen, Philips biedt het allemaal. De slogan Innovation and You vertaalt zich duidelijk naar de producten. Philips innoveert en investeert continu in hedendaagse LED-technieken. Onlangs splitste Philips Lighting zich af van de hoofddivisie, zodat het zich nog beter kan richten op het aanbieden van energiezuinige LED producten met een lange levensduur. Een voorbeeld van een van deze innovaties is de Philips Hue productlijn, die intelligente verlichting mogelijk heeft gemaakt in duizenden huiskamers. Door goede kwaliteit en overtuigende prestaties te bieden tegen een aantrekkelijke prijs, zijn de lampen van Philips enorm gewild. Vooral de LED-geïntegreerde armaturen zijn erg in trek op Lampdirect.nl, door de goede energiebesparende kwaliteiten. Betreed de wereld van Philips Lighting en ontdek wat dit oer-Hollandse merk te bieden heeft.

Kantoorverlichting philips

Kantoorverlichting

De juiste verlichting in een werkomgeving is cruciaal. Het creëert een aangename sfeer en vermindert fouten.

Philips buitenverlichting

Buitenverlichting

Buitenverlichting is essentieel om gasten te verwelkomen of om grote stukken grond te verlichten. Het licht is nodig als oriëntatie, veiligheid of om sfeer te creëren.

Winkelverlichting

Winkels vereisen een speciaal soort lichtoplossing. U wilt dat uw klanten zich prettig en ontspannen voelen. Het is daarom erg belangrijk om de juiste armaturen te gebruiken voor uw winkel.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen