Vorige

Philips Accessoires TMX400

Beschrijving Philips Accessoires TMX400

Bij Lampdirect bestelt u de Accessoires TMX400 tegen de scherpste prijzen. U heeft tevens recht op onze staffelkortingen, zie de onderstaande producten vanaf hoeveel stuks. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Accessoires TMX400

Achter iedere productnaam ziet u een cijfer staan, dit geeft het wattage aan waarvoor de reflector geschikt is. Bijvoorbeeld: de Philips GMX555 49 MB kunt u gebruiken voor een TL5 armatuur van 49W.

MB = middelbrede bundel.
HB-WB = brede bundel.
C-NB = extra smalle bundel.

Voor de Philips GMX555 reflectoren kunt u gebruik maken van een eindkap voor een mooie afwerking. Dit is de Philips ZTX400 EP-555-MB en is alleen geschikt voor reflectoren met een middelbrede bundel. De productnamen van de reflectoren beginnen met GMX.

Voor het armatuur TMX400 montagebalk TL5 zijn er diverse reflectoren beschikbaar om het armatuur een mooie uitstraling te geven. Tevens kunt u voor een lichtverdeling kiezen dat past bij uw wensen. U monteert het armatuur eenvoudig op de basisunit TMX400, in al 5 klikken.

Door de perfecte lichtverdeling dat past bij de betreffende ruimte, verhoogt het de productiviteit en verbetert het de winkelervaring.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Het artikel is succesvol toegevoegd aan je winkelmand.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen