Vorige

Philips Accessoires TMX204

De Philips Accessoires TMX204 is een Eindafdekking. Kies voor LED verlichting en bespaar direct tot wel 90% op uw energie- en onderhoudskosten! U kunt kiezen uit ons brede assortiment LED lampen waarbij u de lichtbron vervangt, of LED armaturen waarbij u het gehele armatuur in 1x vervangt. Voor gratis LED advies neemt contact met ons op: 03 808 45 92! Lees meer

Beschrijving

Bij Lampdirect.be bestelt u de Accessoires TMX204 tegen de scherpste prijzen. U heeft tevens recht op onze staffelkortingen, zie de onderstaande producten vanaf hoeveel stuks. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Lampdirect.be biedt u een ruime keuze aan montagemogelijkheden en decoratieve accessoires voor de  Philips TMX204 Montagebalk TL-D

Accessoires TMX204

Voor de Philips GMX430 reflectoren kunt u de eindkap Philips ZTX400 EP-430 gebruiken. Voor de Philips GMX440 58 gebruikt u de eindkap Philips ZTX400 EP1-450 en voor de Philips GMX450 2 58 gebruikt u de eindkap Philips ZTX400 EP2-450.

M-NB = smalle bundel.
HB-NB = extreem smalle bundel.

De accessoires TMX204 bestaan uit reflectoren en diverse soorten bevestigingsmaterialen. De productnamen van de reflectoren beginnen met GMX. Klik voor meer informatie op de onderstaande productnamen.

Deze reflectoren verhogen de productiviteit en verbeteren de winkelervaring door een perfecte lichtverdeling. Het heeft een eenvoudige installatie met slechts 5 klikken. 

Beoordelingen

Product review

Product Sheet

Download productinformatieblad

  • Vul hier uw e-mail adres in, dan sturen wij u het productinformatieblad.

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neemt u dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen