Vorige

Philips

Op deze pagina kunt u onze beschikbare reeks van Philips producten van Lampdirect ontdekken. Philips verlichting heeft meer dan 100 jaar ervaring in het creëren van lichtoplossingen. Daarom, bent u gegarandeerd van een hoge kwaliteit en innovatie. Bij Lampdirect verkopen wij producten variërend van innovatieve en efficiënte LED verlichting tot armaturen. Lampdirect helpt u met het vinden naar het Philips product dat u nodig heeft.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 1600 in totaal

1600 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 1600 in totaal

1600 Producten

Philips lampen vindt u tegen de beste prijzen bij Lampdirect. Ontdek alle voordelen van de Philips lampen nu!
 

Philips verlichting

Philips verlichting van de wereldleider op het gebied van verlichting garandeert de kwaliteit van uw lampen. Op deze pagina vindt u lampen die gebruik maken van verschillende technologieën zoals gloei- en halogeenlampen en TL buizen. U kunt ook spaarlampen vinden om uw energieverbruik te verminderen. Voor lampen met een hoge intensiteit licht kiest u voor (compacte) gasontladingslampen. Alles dat u nodig heeft om lampen goed te laten werken, zoals starters en voorschakelapparaten, zijn te vinden op onze pagina's.

Op Lampdirect.be vindt u ook de nieuwe generatie verlichting: LED lampen.
 

Wat zijn LED lampen?

LED lampen (Light Emitting Diode) functioneren door middel van elektronische halfgeleiders in plaats van een gloeidraad. Hierdoor onstaan meerdere voordelen:

  • Energie besparen tot 80%
  • Een 25 keer langere levensduur dan gloei- of halogeenlampen
  • Natuurlijke kleuren door een kleurweergave groter dan 80Ra
  • Milieuvriendelijk! Geen kwik of andere chemicaliën

Door de LED technologie is het mogelijk om veel verschillende vormen en maten lampen te creëren. De lampvoet is hetzelfde als die van een gloei- of halogeenlamp waardoor het ook nog eens heel eenvoudig is uw oude lampen te vervangen door LED.
 

Ontdek LED lampen

 

Het Philips HUE assortiment

Bij Lampdirect vindt u alle Philips verlichting waardoor u kunt profiteren van de nieuwe Philips generatie: het HUE assortiment. Met deze lampen  kunt u kiezen uit 16 miljoen verschillende kleuren waardoor u de kleuren van het licht altijd kunt aanpassen aan uw gemoedstoestand of aan uw activiteiten. HUE lampen werken door middel van Wi-Fi waardoor u uw lampen overal kunt bedienen. U verbindt de lampen met uw smartphone of tablet waarna u vanaf uw luie stoel of op uw vakantieadres het licht aan kunt passen. 

HUE lampen hebben vele voordelen. Zo kunt u verschillende notificaties instellen waardoor de lampen een signaal geven als u een e-mail of sms krijgt. Ook als uw favoriete voetbalteam scoort of het gebruiken van de lampen als een timer is mogelijk! HUE lampen hebben zo veel verschillende mogelijkheden. Bekijk onderstaande video om te zien wat u kunt doen!
 

Hoge kwaliteit en onverslaanbare prijzen, dit omschrijft Philips verlichting !

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen