Over Lampdirect

Lampdirect levert al meer dan 30 jaar duurzame energie-efficiënte LED verlichting en conventionele verlichting aan zakelijke en particuliere klanten.

Bovendien helpen wij onze klanten graag verder bij het kiezen van de juiste verlichting. Hiervoor kunnen zij contact opnemen met onze lichtexperts of gebruik maken van onze handige blogs en informatiepagina's.

Voor zakelijke klanten bieden wij verdere voordelen en services die helpen bij het implementeren van de juiste lichtoplossing. Voor iedere ruimte en/of pand is er immers een perfecte lichtoplossing.

  • Professioneel lichtadvies
  • Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons assortiment

Bij Lampdirect bieden wij topkwaliteit LED verlichting aan van vele A-merken zoals Noxion, Philips, LEDvance, Osram, Steinel en Sylvania. Hierdoor kunnen wij onze klanten verzekeren van efficiënte, duurzame en veilige verlichting. LED lichtbronnen zijn verkrijgbaar in diverse typen lampen en armaturen, die door de verscheidenheid aan lichtkleuren iedere ruimte en/of ieder pand optimaal kunnen verlichten. Daarbij zijn er diverse slimme opties, waaronder dim-to-warm, smart lampen, DALI  en sensor lichtbronnen. Kies je voor LED, dan maak je een duurzame keuze die jaren meegaat!

Onze missie en visie

Wij zien het als onze missie om klanten te informeren over de positieve impact die LED verlichting heeft op het milieu. Hoewel LED verlichting in aanschaf duurder is dan conventionele verlichting, gaat het ook tot wel 20 keer langer mee. Hierdoor dalen de energiekosten van bedrijven en huishoudens enorm. Gemiddeld 70%! Een investering in LED is dus in een mum van tijd terugverdiend. Een ander voordeel is dat LED lichtbronnen geen schadelijke stoffen bevatten, zoals kwik, die in het milieu terechtkomen. Alle materialen zijn 100% recyclebaar! Door onze klanten LED verlichting te bieden, besparen we jaarlijks tonnen aan CO2 uitstoot. Ons doel is om deze hoeveelheid nog verder te verhogen. Alleen samen maken we het verschil!


Verdere initiatieven ...

Om onze CO²-uitstoot te compenseren, investeren we samen met Nordian in het Katingan Mentaya Project in Indonesië. Naast de afname van CO² in de lucht, realiseert dit project ook andere sociale en milieugerichte effecten: het verbetert het welzijn van de gemeenschap door toegang tot onderwijs en basisvoorzieningen te verlenen en het verbetert de basisinfrastructuur voor lokale gemeenschappen. Daarnaast worden kwetsbare en bedreigde diersoorten beschermd en wordt een microfinancieringsprogramma voor lokale vrouwengroepen ondersteund.

Wat wij tot nu toe samen hebben bereikt?

Van 2019 t/m 2023 hebben we samengewerkt met Land Life Company. In deze periode hebben we 6.546 bomen geplant in Portugal, in de regio Freguesia de Tavares, om onze CO²-uitstoot te compenseren. Hierdoor zal er de komende 40 jaar ongeveer 1.432 ton koolstof uit de lucht worden gefilterd. Met deze bebossing hebben we ook 9,12 hectare land hersteld, wat positief is voor mens en dier.


Werken bij Lampdirect

We zijn door de jaren heen gegroeid van een lokaal bedrijf tot een wereldwijde speler in de markt van verlichting. Wanneer je ons kantoor bezoekt, zul je meteen een enthousiaste en dynamische werksfeer aantreffen. Onze passie en ambitie heeft geresulteerd in een gigantische groei, maar we zijn constant aan het zoeken naar nieuw talenten die ons nog verder kunnen brengen. Ben jij de collega die we zoeken? Kijk dan snel naar onze vacatures.

Waar zijn wij te vinden?

Ons kantoor is gevestigd vlakbij Eindhoven. Dit is dé lichtstad en locatie van vooraanstaande bedrijven zoals Noxion en Philips: de lichtfabrikant die Eindhoven op de kaart heeft gezet. In een paar jaar zijn we gegroeid van 25 werknemers tot meer dan 200 met vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Taiwan.

Lampdirect is voor onze bezoekers te vinden op de volgende adressen. Houdt er rekening mee dat wij op deze adressen geen retouren kunnen verwerken. Kijk voor het retourneren van jouw pakket op onze retourpagina.

Kantoor Lampdirect.be
Lampdirect.be BV
Atealaan 34
2200 Herentals
België

Magazijn Lampdirect.be
Hooge Zijde 30A
5626 DC Eindhoven
Nederland

Overige gegevens
KvK: 712730462
BTW: BE0712730462


Wij zijn onderdeel van World Wide Lighting ...

Lampdirect is één van de bedrijven die onder World Wide Lighting vallen. Ben jij benieuwd wat onze holding nog meer voor jou kan betekenen op het gebied van verlichting?