• Gratis verzending Vanaf €100 excl. btw €121 incl. btw
  • Voor 20.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!*
  • Offerte & advies op maat

Over Lampdirect.beAny-Lamp entrance

Over Lampdirect

Lampdirect heeft meer dan 25 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie. Onze focus is om bedrijven en particuliere klanten te voorzien van energie-efficiënte verlichtingsoplossingen die niet alleen economisch en van hoge kwaliteit maar ook duurzaam zijn. Hierdoor vind je in ons assortiment alleen hoogwaardige producten van vertrouwde merken.

Ons kantoor bevindt zich nabij Eindhoven - de lichtstad. Het is niet meer dan logisch dat we zo dichtbij de plek zijn waar niet alleen Noxion vandaan komt maar ook Philips - het gloeilampen bedrijf dat Eindhoven maakte naar de stad die het nu is.

lampdirect geschiedenis
Noxion dak


Light Experience Center

In ons Light Experience Center laten we zien wat het belang is van goede verlichting in je huis, winkel, etalageraam of kantoor. Kleurcode, lichtbundel, lichtopbrengst, armaturen… onze lichtspecialisten kunnen je er alles over vertellen en je zo voorzien van de beste oplossing voor jouw locatie.

Any-Lamp Interior


Visie: Voorkomen is beter dan genezen. Eenvoudige veranderingen maken een krachtige impact. Laten we de wereld veranderen. Samen.

Missie: Europese bedrijven helpen om groener te worden met LED en slimme verlichting.


Elke dag zetten we ons in om waarde te creëren voor onze klanten. Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat groei alleen mogelijk is als er ook met de omgeving rekening wordt gehouden. Daarom benadrukken wij het belang van het kiezen van LED producten omdat deze vrij zijn van giftige chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor ons lichaam en onze planeet en 100% recyclebaar zijn.


Waar zijn wij te vinden?


LampDirect is voor onze bezoekers te vinden op de volgende adressen. Op deze adressen kunnen wij geen retouren verwerken.
Kijk voor het retourneren van jouw pakket op onze retourpagina.

Kantoor Lampdirect.be
Lampdirect.be BVBA
Atealaan 34
2200 Herentals
België

BTW nr : BE0712730462
KvK nr : 0712730462

Magazijn Lampdirect.be
Hooge Zijde 30A
5626 DC Eindhoven
Nederland

BTW nr : NL821186462B01
KvK nr : 17260313

Werken bij Lampdirect

Wij zijn van een lokaal bedrijf uitgegroeid naar een wereldwijde speler in de verlichtingsmarkt. Door onze kennis over verlichting en onze manier van werken hebben wij ons de afgelopen jaren weten te onderscheiden van andere bedrijven. Wanneer je ons bezoekt proef je direct een prettige, open en internationale werksfeer. Door de continue groei zijn wij altijd op zoek naar nieuwe kansen. Om ons te onderscheiden van concurrenten en om de beste te blijven in onze markt, hebben wij de beste mensen nodig die willen bijdragen aan de groei van onze organisatie.