Vorige

Osram Speciale TL Buizen

Koop uw Osram Natura bij Lampdirect. Op deze pagina vindt u Osram TL-Lampen in alle maten en vormen, geschikt voor alle type armaturen. Variërend van de standaard T8- tot de Ronde- en Blacklight TL-Lampen. Alle Osram Natura zijn voorzien van onze All-in Warranty. De lengte en het wattage van Osram Natura staan in verhouding tot elkaar. Houdt dus rekening met de diameter en de lengte van de TL-Lamp wanneer u deze vervangt. Tevens is er een uitstekend LED alternatief voor de klassieke TL-Lampen. Wist u dat u tot wel 50% op uw energieverbruik kunt besparen met het gebruik van LED? Deze TL-Lampen helpen u met besparen doordat ze vele malen langer branden en minder verbruiken dan de klassieke TL-Lampen. Wij bieden u de beste prijs en snelle levering voor al uw TL-Lampen! Bij Lampdirect helpen we u graag bij het vinden van de juiste TL-Lamp!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 84 in totaal

84 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 84 in totaal

84 Producten

Op zoek naar Osram buizen om voedsel te verlichten? Bij Lampdirect bent u aan het juiste adres!
 

Osram Natura

Osram Natura lampen zijn TL buizen die speciaal zijn ontworpen voor de verlichting in de voedselsector. De lampen hebben een speciale kleurcode (76) die voor een speciale spectrale verdeling van het licht zorgt. Voedsel ziet er daardoor vers en smakelijk uit. De lampen maken gebruik van een elektronisch voorschakelapparaat. Dit verlengt de levensduur van de lamp.

De lampen zijn populair in bakkerijen, slagers, supermarkten en warenhuizen en kunnen gebruikt worden in zowel open als gesloten armaturen.
 

Osram Natura T5

Deze lamp heeft een G5 lampvoet en is verkrijgbaar in 28W (1950lm) en 54W (3400lm).

  • Gemiddelde levensduur van 24.000 uur.
  • Energieklasse A.
  • Goede kleurweergave-index 80-89Ra.
     

Osram Natura T8

Deze lamp heeft een G13 lampvoet en is verkrijgbaar in 5 soorten wattages van 15 tot 58W. De lichtopbrengst van deze lampen varieert van 500lm tot 2850lm.

  • Gemiddelde levensduur van 20.000 uur.
  • Energieklasse B.
  • Redelijke kleurweergave-index 70-79Ra.

De lampdirect All-in Garantie van 1 jaar is van toepassing op de Osram Natura .

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen