Bel ons op 03 808 45 92
Vorige

Osram HCI-TC (Powerball)

Op deze pagina vindt u alle Osram HCI-TC (Powerball). Door de filter aan de linkerkant van uw scherm te gebruiken, kunt u gemakkelijk het product vinden dat u zoekt. Bij Lampdirect bent u verzekerd van een snelle levering en een scherpe prijs voor al uw Osram HCI-TC (Powerball).
Lees meer

10 artikel(en)

10 Producten

10 artikel(en)

10 Producten

 

Osram HCI-TC Powerball verkrijgbaar op Lampdirect.be

Op Lampdirect vindt u de Osram HCI-TC tegen de beste prijzen. De perfecte combinatie tussen kwaliteit en professionele service.
 

Wat is een Osram HCI-TC?

Deze metaalhalide ontladingslampen hebben een keramische brander waardoor ze zeer intens licht uitstralen. De lampen hebben een G8.5 lampvoet en zijn compact en buisvormig. Om te functioneren hebben de lampen een voorschakelapparaat nodig.

  • De lampen zijn verkrijgbaar in 20, 35 en 70W.
  • De levensduur is 15.000 uur.
  • Kleuren worden natuurlijk weergegeven.
  • All-In Garantie van 1 jaar.
     

Hoe kiest u de juiste HCI-TC?

Deze Osram HCI-TC lampen werken op een voorschakelapparaat, verander daarom niet van vermogen (W). UW vsa is hierop afgesteld. Bij een ander vermogen loopt u het risico dat de lamp of het vsa doorbrandt. Kies daarna voor de kleurweergave: 80-89Ra voor een goede kleurweergave en 90-100Ra voor een uitstekende kleurweergave. Daarnaast zijn er verschillende kleurtemperaturen mogelijk: 3000K (warm wit = WDL) of 4200K (koel wit = NDL).

Voor een dimbare HCI-TC lamp kiest u de:  Osram Powerball Plus HCI-TC 70W WDL 930
 

Het assortiment Osram HCI-TC Powerball

Deze lampen kunnen gebruikt worden in winkels, etalages, verkoop- en promotieplaatsen en restaurants. Shoplight is speciaal geschikt voor plaatsen waar vers voedsel verkocht wordt.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen