Vorige

Osram Dulux E27

Met de filter aan de linkerkant van uw scherm kunt u eenvoudig het juiste product selecteren waar u naar op zoek bent. Wist u dat u tot wel 50-80% op uw energiekosten kunt besparen door het gebruik van spaarlampen? Op sommige van onze Osram Dulux E27 krijgt u een All-in warranty. Lampdirect biedt u extra korting bij afname van grotere aantallen. Koop uw Osram Dulux E27 bij Lampdirect, wij bieden u goedkope Osram Dulux E27 tegen snelle levering!
Lees meer

7 artikel(en)

7 Producten

7 artikel(en)

7 Producten

 

Osram Dulux E27 nu te koop op Lampdirect.be

Bij Lampdirect koopt u uw Osram Dulux E27 lampen tegen de beste prijzen! Bekijk ons brede assortiment nu.
 

Kenmerken van de Osram spaarlamp

De Osram E27 spaarlamp is een compacte fluorescerende spaarlamp met een E27 lampvoet. Dit houdt in dat de lamp een schroeffitting heeft waarbij het diameter 27mm is.

 • Snelle start – de lamp is op 60% van het vermogen binnen 20 sec.E27 spaarlamp
 • Energie efficiënt – een goede vervanger voor gloeilampen.
 • Goede kleurweergave – 80-89Ra dus u ziet kleuren zoals ze zijn.
 • Compact design – past eenvoudig in meerdere armaturen.
 • Garantie - vrijwel alle lampen hebben een All-in Garantie van 1 jaar.

Deze spaarlampen worden gebruikt op verschillende plaatsen zoals thuis, in kantoren en publieke gebouwen. Deze lampen zijn geschikt op plaatsen waar het licht langere tijd brandt.
 

Hoe kiest u de juiste Osram Dulux lamp?

De lengte van de lamp is afhankelijk van het wattage. Hoe hoger het wattage is, hoe langer de lamp wordt. Kies daarom voor hetzelfde wattage als uw oude lamp, zo loopt u niet het risico dat de lamp niet langer in het armatuur past.

Er zijn verschillende kleurtemperaturen mogelijk, afhankelijk van het model. De kleurtemperaturen lopen uiteen van 2500K tot 6500K. 2500 en 2700K verspreiden warm wit licht, ideaal voor slaap- en huiskamers. 4000 en 6500K stralen koel wit tot daglicht uit en dit licht wordt vooral gebruikt in werkomgevingen.
 

Het assortiment Osram Dulux E27

Osram Dulux Intelligent

 • : Geïntegreerde daglicht sensor die automatisch inschakelt bij schemer en uitschakelt bij zonsopkomst. Alleen geschikt voor buitengebruik. Levensduur van 10.000 uur.
 • Osram Dulux Intel Sensor Mini Ball 15W 827 E27 : Geschikt als constant licht nodig is tijdens de nacht. Schakelt automatisch in en uit. Levensduur van 10.000 uur.
 • Osram Dulux Intelligent Dimmable Stick 18W 825 E27 : Verspreidt een fijne sfeer en is dimbaar tot 7% in dimbare armaturen. De lamp mag alleen binnen gebruikt worden en heeft een levensduur van 20.000 uur.
   

Osram Dulux Pro

 • : Verkrijgbaar in koel wit licht en daglicht. Levensduur van 10.000 uur.
 • : Verspreidt aantrekkelijk licht door de ronde vorm van de lamp. Levensduur van 8.000 uur.
   

Osram Dulux

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen