Vorige

Osram Halostar

Op deze pagina vindt u alle Osram Halostar. Door de filter aan de linkerkant van uw scherm te gebruiken, kunt u gemakkelijk het product vinden dat u zoekt. Bij Lampdirect bent u verzekerd van een snelle levering en een scherpe prijs voor al uw Osram Halostar.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 33 in totaal

33 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 33 in totaal

33 Producten

 

Osram Halostar lampen nu te koop op Lampdirect.be!

Bestel nu uw Halostar lampen van het merk Osram in onze online winkel. Profiteer nu van onze goede klantenservice en snelle verzending!
 

Wat zijn de kenmerken van Osram Halostar?

Een Halostar lamp is een halogeenlamp met een G4 of GY6.5 lampvoet. Het getal in de lampvoet omschrijft de afstand tussen de 2 pinnen van de lampvoet. De lampen werken op 6, 12 of 24V en kunnen daarom niet direct aangesloten worden op het stroomnet. Hiervoor heeft u een  Osram HTM Halotronic transformator nodig.

  • Door de kleurweergave van 90Ra ziet u kleuren zoals ze werkelijk zijn.
  • Deze lampen hebben een UV filter waardoor objecten beschermd worden tegen verkleuring.
  • Alle Halostar lampen zijn dimbaar.
  • Milieuvriendelijk door dat er geen kwik in de lamp zit.
  • Korte levensduur van 2.000 tot 4.000 uur. (kies voor LED spots voor een langere levensduur!)
     

Hoe kiest u de juiste halogeenlamp?

Kies als eerste de juiste lampvoet. Dit is belangrijk omdat de halogeenlamp anders niet in het armatuur past. Daarna kiest u het juiste wattage: hoe hoger het wattage, hoe sterker her licht is. Daarna zijn er 2 verschillende kleurtemperaturen beschikbaar: Zeer warm wit licht (2700K) wordt meestal gebruikt in woon- en slaapkamers en 3000K is warm licht en wordt gebruikt in kantoren en andere commerciële ruimten.
 

Het assortiment Halostar lampen

Waarom overstappen naar LED?

Geniet van een langere levensduur waardoor u de lampen veel minder vaak hoeft te vervangen. LED lampen zijn bovendien energiezuiniger en daarom efficiënter. Met LED lampen kunt u besparen op energie en geld. Bovendien zijn de lampen zeer milieuvriendelijk doordat ze geen gassen en andere chemicaliën bevatten.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen