Vorige

Osram Halopin

Op deze pagina vindt u alle Osram Halopin. Door de filter aan de linkerkant van uw scherm te gebruiken, kunt u gemakkelijk het product vinden dat u zoekt. Bij Lampdirect bent u verzekerd van een snelle levering en een scherpe prijs voor al uw Osram Halopin.
Lees meer

4 artikel(en)

4 Producten

4 artikel(en)

4 Producten

Deze compacte halogeenlampen van Osram kunnen gekocht worden voor de laagste prijzen bij Lampdirect!
 

Osram Halopin

De Osram Halopin zijn compacte halogeenlampen met een G9 lampvoet en zijn gemaakt van kwarts glas. De lampen stralen sprankelend halogeenlicht uit.

  • Uitstekende kleurweergave van 90-100Ra;  u ziet kleuren zoals ze zijn.Osram Halopin
  • Dimbare lampen om de helderheid van het licht aan te passen.
  • UV filter om verlichte objecten te beschermen tegen verkleuring.
  • Levensduur van 2.000 uur.
  • Geen transformator nodig.

Door de vorm is het mogelijk om deze lampen in kleine armaturen te stoppen. Door de warme kleurtemperatuur (2700K) zijn deze lampen populair in keukens, badkamers of meubelen. De lampen kunnen ook professioneel gebruikt worden in winkels, kantoren of werkplaatsen.
 

Kies de juiste lamp

In deze categorie vindt u slechts 3 soorten Osram Halopin. Deze hebben allen dezelfde eigenschappen, alleen het vermogen is anders. Kies voor een vermogen van 33, 49 of 60W. Hoe hoger het vermogen, hoe hoger de lichtopbrengst zal zijn.

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product maar met een levensduur van 25.000 uur? Kies de  en kies niet alleen voor een langere levensduur, maar ook voor een milieuvriendelijke optie. Deze lamp verbruikt maar liefst 80% minder energie dan de Osram Halopin .

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen