Vorige

Osram Shoplight HCI-TC G8.5 (Powerball)

Beschrijving Osram Shoplight HCI-TC G8.5 (Powerball)

U koopt de Osram HCI-TC Shoplight (Powerball) tegen de voordeligste prijzen! Bij een afname van grotere hoeveelheden geniet u van aanzienlijke kortingen! Klik onderstaand op het betreffende product om te zien hoeveel korting. Heeft u vragen of wilt u een order plaatsen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Specificaties Osram HCI-TC Shoplight (Powerball)

De Osram HCI-TC Shoplight (Powerball) zijn metaalhalidelampen met keramische technologie voor gesloten armaturen. De lampen zijn speciaal voor winkels. Ze hebben namelijk een perfecte kleurweergave, waardoor onder andere roodtonen uitstekend worden weergegeven. De kleurstabiliteit is zeer goed gedurende de levensduur.

De lichtbronnen zijn te verkrijgen in de kleurwarmte warm wit (3000K) en in de wattages 35W en 70W. Beide lampen zijn voorzien van lampvoet G8.5.

Waar is de Osram HCI-TC Shoplight (Powerball) te gebruiken?

Dankzij de UV-filter zijn deze lichtbronnen zeer geschikt om warmtegevoelige objecten te belichten. Hierbij kunt u denken voedsel, mode en kunst. De toepassingsgebieden van deze Osram lampen zijn dan ook erg breed, bijvoorbeeld: etalages, musea, kunstgalerijen, winkelinterieurs, onthaalruimten en tentoonstellingen.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Het artikel is succesvol toegevoegd aan je winkelmand.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen