Beschrijving Osram Parathom GU4 MR11

De Osram GU4 lampen zijn de perfecte vervanger voor uw conventionele GU4 halogeenlampen. Deze lamp heeft een MR11 vorm en de twee pootjes staan 4mm uit elkaar. GU4 lampen zijn veiliger in vochtige ruimtes dan 230 Volt halogeenlampen, omdat ze op 12 Volt werken. Daarom is er een transformator nodig die de spanning omvormt. Deze vindt u bij "Accessoires" op de productpagina. Welke transformator u nodig heeft, hangt af van het aantal lampen dat u aan wilt sluiten. Onze klantenservice kan u hiermee helpen. De overstap op LED biedt u daarnaast vele voordelen!

De voordelen van deze GU4 LED lamp:

Door het lage energieverbruik en de lange levensduur bespaart u tot 90% op energie- en onderhoudskosten. Traditionele GU4 halogeenlampen gaan in vergelijking slechts 2000 uur mee. De hitteproductie en UV-straling van halogeenlampen zijn verleden tijd door de LED technologie. Het installeren is erg eenvoudig: laat de lamp afkoelen en trek de oude lamp uit de fitting. Steek vervolgens de LED lamp in de fitting. Dit product kenmerkt zich door de hoge Osram kwaliteit en een scherpe prijs. U kunt deze LED lamp zorgeloos gebruiken door de Lampdirect garantie

Heeft u LED keuzehulp of informatie nodig over uw besparingspotentieel? Neem dan nu contact op met onze lichtexperts voor gratis advies.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...