• Gratis verzending Vanaf €100 excl. btw €121 incl. btw
  • Bestel meer, betaal minder
  • Offerte & advies op maat

Osram Parathom E27 R63 2.6W 827 36D | Zeer Warm Wit - Vervangt 40W

 5,60  4,55 excl. BTW incl. BTW
+  0,08 Recupel-bijdrage
Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Volumekorting
20 stuks  5,48  4,45 excl. BTW incl. BTW per stuk
2% Korting
10 stuks  5,54  4,50 excl. BTW incl. BTW per stuk
1% Korting
1 stuk  5,60  4,55 excl. BTW incl. BTW per stuk
Grotere hoeveelheid nodig?
Please wait, adding to cart...

Specificaties Osram Parathom E27 R63 2.6W 827 36D | Zeer Warm Wit - Vervangt 40W

Beschrijving Osram Parathom E27 R63 2.6W 827 36D | Zeer Warm Wit - Vervangt 40W

Goed om te weten:

  • Veelzijdige LED reflectorlamp
  • Energiezuinig en voordelig
  • Bespaar 93% aan energie
  • Zeer warm witte kleurtemperatuur
  • 1 jaar all-in garantie

Veelzijdige LED reflectorlamp

Met deze LED reflectorlamp van Osram kun je vele kanten op. Zijn voornaamste kenmerk is de unieke vorm, die op een paddenstoel lijkt. In de praktijk zie je dit exemplaar van de populaire Osram Parathom serie met name in de retail, supermarkten, musea en de horeca. De 36D gradenbundel zorgt voor een ruime spreiding van het licht. Daarnaast ben je verzekerd van een ultra hoge lichtopbrengst, wat wordt uitgedrukt in Lumen. Wil je hier meer over weten? Check dan onze blog; Wat zijn lumen

Energiezuinig en voordelig

Met slechts 2,6 Watt verbruikt deze Osram Parathom reflector lamp relatief weinig energie. Dat wordt helemaal duidelijk wanneer je nagaat dat het conventionele gloeilampen van 40 Watt vervangt. Met ruim 93% minder vermogen (Watt) bereik je dus dezelfde hoge lichtopbrengst. En dat ga je absoluut merken in je portemonnee. Ook zijn kosten voor onderhoud en vervanging verleden tijd. Dat komt onder andere door de 15.000 branduren (= levensduur van ruim 6 jaar) van deze LED reflector lamp. Dat is ruim 15 keer zo lang als een conventionele gloeilamp. Je bespaart dus in feite 15 gloeilampen. Tel uit je winst! 

Bespaar 93% aan energie

Op basis van het aantal energiekosten zul je ook aanzienlijk besparen. Hierbij kijken we ook naar het verbruik (Watt) van deze Osram Parathom LED lamp en een conventionele gloeilamp van 40 Watt. In verhouding scheelt dit 93% en dat is ook het percentage dat je aan energie kunt besparen wanneer je de overstap maakt op LED verlichting. Dat levert je dus een gigantische besparing op! Bovendien is het switchen naar LED verlichting een perfecte gelegenheid om je oude gloeilampen in te leveren. Dat kan bij iedere milieustraat of bij een inzamelpunt in de buurt. Het energielabel A++ heeft ook invloed op de zuinigheid en duurzaamheid van deze LED reflector lamp.

Zeer warm witte kleurtemperatuur

Iedere LED lamp bezit een kleurtemperatuur. Bij dit exemplaar van Osram is dat 2700K. Daarbij staat de 'K' voor Kelvin. Het getal 2700 laat zien dat er extra warm wit licht wordt afgegeven. Dat zorgt in elke ruimte voor een warme sfeer. In de praktijk kom je deze lamp vooral tegen in musea, restaurants, winkels, hotels, theaters, bioscopen en woonkamers. De welkbekende E27 fitting van deze Osram LED bulb is nog steeds zeer populair. Het 1-op-1 vervangen van je verlichting is ontzettend simpel! Het enige dat je hoeft te doen is je oude gloeilamp (met E27 fitting) uit het armatuur te draaien en de Osram Parathom E27 erin te draaien, die meteen is aangesloten op de netstroom. Hou er wel rekening mee dat deze reflector lamp niet dimbaar is! 

1 jaar all-in garantie

Bij de aankoop van deze Osram Parathom E27 reflector lamp geven we 1 jaar Lampdirect all-in garantie. Heb je een vraag, een opmerking of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem da

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 45 92

Wij antwoorden z.s.m.