• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Bestel meer, betaal minder

Osram HCI-TT E40 (Powerball)

Beschrijving Osram HCI-TT E40 (Powerball)

De Osram HCI-TT (Powerball) koopt u eenvoudig en snel bij Lampdirect! Neemt u ook eens een kijkje bij onze staffelkortingen, door op het gewenste product te klikken.

Eigenschappen Osram HCI-TT (Powerball)

Gebruik, waar mogelijk, een timer-starter (uitschakeltijd van ten minste 15 minuten). Schakel anders de armatuur uit gedurende ten minste 15 minuten als er zich een korte onderbreking heeft voorgedaan in de netspanningvoeding.

De Osram HCI-TT lampen zijn gasontladingslampen. Ze hebben een zeer hoge efficiëntie en homogene lichtverdeling. De kleurstabiliteit is uitstekend en ze hebben een zeer goed lichtstroombehoud gedurende de volledige levensduur van de lamp. Het volledig vermogen is beschikbaar een korte tijd na het inschakelen van de lamp.

Deze lampen hebben een gemiddelde levensduur van 15 000 uur en hebben een E27 lampvoet. Ze zijn verkrijgbaar in diverse wattages en met de lampvoeten E27 en E40.

Waar is de Osram HCI-TT (Powerball) te gebruiken?

Deze lichtbron heeft vele toepassingsgebieden zoals verlichting bij wegen, publieke pleinen en parkeerplaatsen en in fabrieken, werkplaatsen en tentoonstellingshallen.


Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 45 92

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!