Vorige

Osram HCI-TT E40 (Powerball)

Osram HCI-TT E40 (Powerball)

Beschrijving Osram HCI-TT E40 (Powerball)

De Osram HCI-TT (Powerball) koopt u eenvoudig en snel bij Lampdirect! Neemt u ook eens een kijkje bij onze staffelkortingen, door op het gewenste product te klikken.

Eigenschappen Osram HCI-TT (Powerball)

Gebruik, waar mogelijk, een timer-starter (uitschakeltijd van ten minste 15 minuten). Schakel anders de armatuur uit gedurende ten minste 15 minuten als er zich een korte onderbreking heeft voorgedaan in de netspanningvoeding.

De Osram HCI-TT lampen zijn gasontladingslampen. Ze hebben een zeer hoge efficiëntie en homogene lichtverdeling. De kleurstabiliteit is uitstekend en ze hebben een zeer goed lichtstroombehoud gedurende de volledige levensduur van de lamp. Het volledig vermogen is beschikbaar een korte tijd na het inschakelen van de lamp.

Deze lampen hebben een gemiddelde levensduur van 15 000 uur en hebben een E27 lampvoet. Ze zijn verkrijgbaar in diverse wattages en met de lampvoeten E27 en E40.

Waar is de Osram HCI-TT (Powerball) te gebruiken?

Deze lichtbron heeft vele toepassingsgebieden zoals verlichting bij wegen, publieke pleinen en parkeerplaatsen en in fabrieken, werkplaatsen en tentoonstellingshallen.


Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen