Vorige

Osram HCI-TS RX7S (Powerball)

Osram HCI-TS RX7S (Powerball)

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Osram HCI-TS RX7S (Powerball)

Bij Lampdirect koopt u de Osram HCI-TS (Powerstar) tegen de voordeligste prijzen! Bij een afname van grotere hoeveelheden geniet u tevens van onze staffelkortingen! Vragen of een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op!

Kemerken HCI-TS lampen

De Osram Powerstar HCI-TS heeft een zeer goede kleurstabiliteit gedurende de levensduur en een zeer hoge efficiëntie. Osram Powerstar HCI-TS 70 en 150 watt lampen zijn al vanaf de jaren 80 op de markt. De Osram HCI-TS is één van de eerste kwarts-gasontladinglamp die als alternatief voor andere lichtbronnen binnen de winkelverlichting gelden.

Het relatief lage wattage van de Osram HCI-TS 70W maakt hem geschikt voor accent en display verlichting. De lamp heeft vanaf die tijd in een rap tempo de markt veroverd. De lamp is te verkrijgen in 70W en 150W.

Toepassing van de Osram HCI-TS

U kunt deze lichtbron op veel verschillende plaatsen gebruiken, zoals bijvoorbeeld in winkelgalerijen, foyers, musea, handelsmarkten, fabrieken en in algemene gebouwen.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen