Vorige

Osram Gekleurd T5 HO

Osram Gekleurd T5 HO

Beschrijving Osram Gekleurd T5 HO

De Osram Colored T5 HO spotgoedkoop! Geniet van Osram-kwaliteit met aanzienlijke kortingen voor grotere hoeveelheden! Heeft u vragen of wilt u uw bestelling telefonisch plaatsen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Karakteristieken Osram Colored T5 HO

De Colored T5 HO lampen worden veel gebruikt voor het creëren van speciale effecten. De buis heeft een G5 lampvoet en heeft diverse lengtes. Het heeft een homogene lichtverdeling over de volledige lengte van de lamp.

De lichtron is te verkrijgen in rood, groen of blauw en heeft vier verschillende wattages. De gemiddelde levensduur van deze lamp is 24.000 uur.

Waar wordt de Osram Colored T5 HO gebruikt?

De TL buizen kunnen gebruikt worden in creatieve verlichting en decoratie, zoals het verlichten van winkels, restaurants, supermarkten en openbare gebouwen.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen