Beschrijving Osram Dulux-D LED 2P

Productomschrijving Osram Dulux-D LED:

De Osram Dulux wordt in de volksmond een spaarlamp met steekfitting genoemd. Anderen noemen het ook wel eens een CFL (compactfluorescentielamp), dit is allemaal hetzelfde. De Dulux-D LED vormt het perfecte alternatief voor deze standaard Osram Dulux of Philips PL-C spaarlampen. De LED lampen vervangen 1-op-1 de 18W of 26W spaarlampen. Deze producten kunnen enkel lampen met 2 pins lampvoet vervangen. Dat betekent dat lampen met conventioneel voorschakelapparaat vervangen kunnen worden door de Dulux LED lamp. Met deze energiezuinige LED variant bent u verzekerd van een lange levensduur die drie keer langer is dan de originele lamp. Heeft uw PL-C of Dulux lamp 4 pinnen? Kies dan voor de .

Wanneer u overstapt op LED PL-C lampen is het belangrijk dat u het wattage van uw huidige fluorescentielamp controleert. Deze dient namelijk overeen te komen met het vervangend wattage van de spaarlamp. Door LED technologie bespaart u met deze lampen tot 70% aan energiekosten.

Deze producten hebben een levensduur van 30.000 uur. In een gemiddelde bedrijfsomgeving gaan deze lampen dus meer dan 12 jaar mee (52 weken per jaar, 10 uur per dag van maandag t/m vrijdag). De levensduur is daarbij veel langer dan standaard PL-C of Dulux lampen, welke slechts 10.000 uur branden. Deze producten hebben 3 jaar Lampdirect all-in-garantie. Er zijn verschillende lichtkleuren beschikbaar. Dat maakt deze LED lampen geschikt voor het verlichten van gangen, openbare ruimtes, ziekenhuizen en magazijnen.

Verschillende lichtkleuren:

  • 830 Warm wit (3000 Kelvin) - Voor het verlichten van gangen en trappenhuizen
  • 840 Koel wit (4000 Kelvin) - Voor het verlichten van ziekenhuizen en magazijnen
  • 865 Daglicht (6500 Kelvin) - Voor industrie en speciale toepassingen

Het installeren is eenvoudig en kunt u gemakkelijk zelf:

  • U schakelt de stroom uit
  • U klikt uw huidige PL-C of Dulux lamp uit het armatuur
  • U klikt de nieuwe LED lamp in het armatuur
  • U schakelt de stroom in en bespaart direct op uw energiekosten
  • U levert de oude lamp gratis in bij een milieustraat bij u in de buurt

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...