Vorige

Osram Decostar 51 Alu

Osram Decostar 51 Alu

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Osram Decostar 51 Alu

Het Philips alternatief voor de Osram Decostar 51 Alu bestelt u tegen de scherpste prijzen bij Lampdirect! Neemt u ook eens een kijkje bij onze staffelkortingen voor nog meer korting! Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Eigenschappen Osram Decostar 51 Alu

De Osram Decostar 51 Alu bestaat uit 3 speciale halogeenlampen die hun warmte zoveel mogelijk naar voren afvoeren. Hierdoor zijn Osram Decostar 51 Alu lampen bijzonder geschikt voor installatie op plaatsen waar zich dicht achter de lamp objecten bevinden. De halogeenlampen uit de Decostar 51 Alu serie hebben een gemiddelde levensduur van 4.000 uur en zijn verkrijgbaar in 20W, 35W en 50W uitvoering, alle lampen zijn 12V en hebben lampvoet GU5.3.

Er is een bijzonder geschikt alternatief van Philips voor deze Osram Decostar lampen, namelijk de . Philips Brilliantline Alu Serie. Deze lampen zijn 1 op 1 vervangbaar met de Osram variant.

Alternatief Osram Decostar 51 Alu

Vervangingsinstructie:

- Osram Decostar 51 Alu 20W = Philips Brilliantline Alu 20W
- Osram Decostar 51 Alu 35W = Philips Brilliantline Alu 35W
- Osram Decostar 51 Alu 50W = Philips Brilliantline Alu 50W

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen