Osram 64541 Classic P Eco Pro 20W E14

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties

Beschrijving Osram 64541 Classic P Eco Pro 20W E14

Interessant om te weten

  • Zeer hoge kleurweergave
  • Lampvoet en kleurtemperatuur
  • Uitfasering halogeen
  • Stap over op LED

Zeer hoge kleurweergave

Een kenmerk van halogeenlampen is de zeer hoge kleurweergave, wat ook wel CRI wordt genoemd. Hierdoor worden kleuren zo echt en natuurlijk mogelijk weergegeven. Vooral in de detailhandel, in kledingwinkels of in supermarkten is dat belangrijk. De kleurweergave van deze E14 (Dunne Fitting) halogeenlamp is 90-99 - Perfecte kleurweergave

Lampvoet en kleurtemperatuur

Bij het online kopen van een halogeenlamp zijn een aantal zaken goed om vooraf even te checken. Controleer altijd even om welke lampvoet/fitting het gaat. Zo weet je zeker dat de halogeen verlichting daadwerkelijk in het armatuur past. Dit product heeft als lampvoet: E14 (Dunne Fitting). Een ander aspect is de kleurtemperatuur, wat wordt uitgedrukt in Kelvin. Hoe lager het aantal Kelvin, hoe warmer het licht. Voor decoratieve verlichting en accentverlichting raden we zeer warme lichtkleuren aan (2700K). Als algemene verlichting is warm wit (3000K) of koel wit (4000K) geschikter. De lichtkleur van deze halogeenlamp is: 3000K - Warm Wit. Op zoek naar een halogeen lampje in een andere lichtkleur? Klik dan hier voor het volledige assortiment halogeenlampen en maak in het filtermenu aan de linkerkant van de pagina onder Lichtkleur (Kelvin) jouw keuze.

Uitfasering halogeen

Sinds september 2018 mag deze halogeenlamp niet meer worden geproduceerd. Dat betekent dus dat je deze verlichting kunt kopen zolang de voorraad strekt. De uitfasering van halogeenverlichting is een besluit van de Europese Commissie. Dit is genomen vanwege strengere eisen omtrent de Ecodesign richtlijn voor lampen. Meer weten over de uitfasering van diverse conventionele verlichting? Lees dan hier onze blog.

Stap over op LED

Wil je tot 90% aan energiekosten besparen én verlichting die veel langer mee gaat? Kies dan voor LED! Omdat LED verlichting in dezelfde lampvoeten/fittingen verkrijgbaar is als halogeenlampen, heb je deze razendsnel vervangen. In tegenstelling tot halogeen wordt een LED lamp niet warm en zitten er geen giftige stoffen in zoals kwik. Door het kopen van LED verlichting zorg je dus ook voor een beter milieu. Populaire LED vervangers zijn onder meer de GU5.3 LED lamp, GU4 LED lamp, G53 LED lamp en LED lampen met de welbekende schroeffittingen: E27 en E14. Klik hier voor ons assortiment aan LED lampen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar