Hoe bekijk ik mijn order status?

Via onderstaand formulier kun je snel en eenvoudig de status van jouw bestelling bekijken. Hiervoor kun je in de eerste kolom jouw e-mailadres en wachtwoord invoeren. Ben je jouw inloggegevens vergeten? Geen Nood! Je kunt de status van jouw order ook bekijken door de benodigde informatie over jouw bestelling in de tweede kolom in te voeren.

 

Veelgestelde vragen over de status van een order
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Wanneer je op werkdagen een bestelling bij ons plaatst en alle producten zijn op voorraad, dan doen we er alles aan om jouw order dezelfde dag nog te verzenden. Wat betreft het daadwerkelijke bezorgmoment zijn we altijd afhankelijk van onze vervoerder. Op eventuele vertraging binnen het logistieke proces van een vervoerder hebben wij geen invloed.


Wat betekent de status van mijn trackingnummer?

Zodra jouw pakket ons magazijn heeft verlaten, ontvang je van ons een e-mail met daarin een track & trace code van de vervoerder. In deze e-mail kun je op de tracking link klikken om de status van jouw levering te volgen. Let op: het kan soms even duren voordat een status is bijgewerkt. Dat komt omdat jouw pakket tijdens de af te leggen route niet door ieder depot wordt gescand.
Heb je andere een vraag die betrekking heeft op jouw bestelling? Klik dan hier om ons helpcenter te bezoeken. Hier kun je alles vinden over ons bezorgingsproces. Indien gewenst kun je ook contact opnemen met onze klantenservice.