Ontvang een gratis offerte voor de aankoop van jouw nieuwe verlichting!

Lampdirect is dé specialist in projectverlichting en duurzame LED oplossingen. Onze verlichtingsexperts geven je graag advies over alle mogelijkheden en besparingen die je met het aanschaffen van LED verlichting zult realiseren. Wanneer je voor meer dan 250 euro (excl. BTW) aan verlichting bij ons wil kopen, bieden wij een geheel vrijblijvende offerte aan. Daarnaast voorzien we je graag van gedetailleerde lichtberekeningen en lichtplannen, in combinatie met de meest energiezuinige LED verlichting. Met als eindresultaat dat je iedereen vol enthousiasme wil vertellen over de duurzame upgrade van jouw pand. 

Zo werkt het...

Optie 1: Maak je eigen offerte

Op elke productpagina kun je eenvoudig een offerte voor het betreffende product aanvragen. Je kunt er altijd voor kiezen om meer producten aan je offerte toe te voegen.

Optie 2: Beschrijf je project

Vertel ons waar je hulp bij nodig hebt en onze lichtexperts bieden een oplossing op maat. Je kunt je project in gang zetten door onderstaand formulier in te vullen.

Wij nemen contact met je op!

Zodra alle producten zijn gekozen en de juiste verlichtingsoplossing is samengesteld, is het tijd om aan de slag te gaan! 


Hulp of advies nodig voor jouw project? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.Breed assortiment van diverse internationale topmerken!

Kies uit LED lampen, armaturen en accessoires van bekende merken zoals Philips, Osram en Noxion.

Hulp en professioneel advies op maat bij al jouw projecten!

Groot verlichtingsproject voor de boeg? Wij helpen je graag met een lichtberekening en lichtplan op maat.

Duurzame LED verlichting voor iedere ruimte en situatie!

Waar je ook naar op zoek bent. Lampdirect heeft lampen en armaturen voor elk toepassingsgebied!

Liever telefonisch contact opnemen?

Geen probleem! Onze lichtexperts zijn op maandag tussen 08:30 en 17:30 en van dinsdag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 01 - 439 73 75.