• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Offerte aanvragen

 

Offerte aanvragen

Wij helpen je met tot wel 70% te besparen op je energiekosten!

Grotere hoeveelheid nodig? Onze lichtexperts staan voor je klaar om een offerte op maat op te stellen met een extra scherpe prijs. Of weet je simpelweg gewoon nog niet precies wat je nodig hebt, dan staan onze experts klaar om je gratis een passend advies te geven.

Vraag via onderstaand formulier eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte of advies aanvraag aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Kun je niet wachten op je of gratis en vrijblijvend advies? Bel ons dan via 03 808 45 92 en kies voor optie 2 in het keuzemenu. Waarna je meteen geholpen zult worden door een van onze lichtexperts!