Noxion LED Spot Gimba Wit 6W 400lm 36D - 927 Zeer Warm Wit | Zaagmaat 74mm - IP44 - Beste Kleurweergave - Dimbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties

Beschrijving Noxion LED Spot Gimba Wit 6W 400lm 36D - 927 Zeer Warm Wit | Zaagmaat 74mm - IP44 - Beste Kleurweergave - Dimbaar

Goed om te weten

 • Levensduur van 50.000 uur
 • Energielabel A++
 • 5 jaar garantie
 • Lichtkleur van 2700K zeer warm wit - Dimbaar
 • Hoge kleurweergave: >90
 • Gradenbundel van 30
 • 90% energiebesparing
 • 1 op 1 vervangbaar

Levensduur van 50.000 uur

De halogeenspots die wij kennen hebben maar een levensduur van 2500 uur. Je moet deze dus regelmatig vervangen, wat geld en tijd kost. Gelukkig zijn er nu LED spots! Deze nieuwe verlichting hebben een levensduur van 50.000 uur. Dit betekent dus dat je spots tot wel 20x langer mee gaan. Je hebt dus jarenlang geen omkijken meer naar het vervangen van je spots!

Energielabel A++

In de oude halogeenspots wordt gebruik gemaakt van gassen, welke schadelijk zijn voor het milieu. Met dit label ben je niet alleen verzekerd van besparing op je energierekening, maar draag je ook nog een steentje bij aan het milieu.

5 jaar garantie

Niks zo vervelend als een spot kopen en na een paar weken zien dat deze niet meer werkt. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een spot het ineens niet meer doet. Daarom bieden wij graag 5 jaar garantie aan. Mocht je spot het dus onverhoopt niet meer doen dan krijg je van ons een vervangend product toegestuurd. Zo ben jij in ieder geval altijd verzekerd van werkende verlichting.

Lichtkleur van 2700K zeer warm wit - Dimbaar

De lichtkleur duiden we aan in kelvin waardes, afgekort naar K. Deze LED spot heeft een kelvin waarde van 2700K. Ofwel zeer warm wit. Deze kleur wordt vooral toegepast op plekken waar sfeer gewenst is zoals bijvoorbeeld in je woonkamer of in hotels. Daarnaast is deze spot dimbaar waardoor het mogelijk is om nog meer sfeer te creëren.

Hoge kleurweergave >90

De kleurweergave, ook wel CRI (Color Rendering Index) genoemd, geeft aan hoe goed de kleur van objecten, personen, dingen eruit zien waar de lamp op schijnt. Als je binnen bijvoorbeeld een rode trui hebt en je hebt een lage kleurweergave (<80) dan ziet deze trui er anders uit als dat je deze trui buiten ziet. Een hoge kleurweergave wil dus zeggen dat kleuren er onder een lamp precies zo uitzien als dat je deze buiten in daglicht ziet.

Gradenbundel van 30

Een gradenbundel wordt ook wel de stralingshoek van het licht genoemd. De gradenbundel geeft de hoek aan van de lichtbundel die uit de lichtbron komt. De 30 graden is de meest voorkomende gradenbundel en wordt vooral gebruikt voor algemene verlichting, zoals bijvoorbeeld in huis, in je winkel, op kantoor, in restaurants en bij recepties.

90% energiebesparing

De inbouwspot van Noxion verbruikt maar 6 watt en is de vervanger van een LEDspot van 65W. Hiermee bespaar je wel 90% op je energiekosten.

1 op 1 vervangbaar

Geen nood dat het overstappen op LED ingewikkeld of moeilijk is. Het enige wat je hoeft te doen is je oude armatuur te verwijderen en het nieuwe LED armatuur erin te plaatsen. Kan het nog makkelijker?

Vragen?

Heb je nog vragen over dit product? Neem dan contact op met onze lichtexperts, zij staan je graag te woord.

Ben je opzoek naar een andere IP waarde? Kijk dan hier

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar